Home Verhuurd Appartement 3740 Bilzen
Vogelzangstraat 33



immo Kaart

Vogelzangstraat 33, 3740 Bilzen

Appartement Verhuurd in Bilzen
70 m² wonen
1 slaapkamers
Prijs op aanvraag

Vogelzangstraat 33 - 3740 Bilzen - TE HUUR:In het Laer zijn er 26 erkendeinstapklare assistentiewoningen met alle comfort.Er werd gebouwd met degelijke materialenzodat de warmte binnen blijft en het geluid buiten.
De flat bestaat uit een woongedeeltevan 70 m² en een terras van 12 m².In de living is er aansluitendeen open moderne keuken met alle comfort zoals inductiekookplaat,combi oven en koelkast. Ook is er een berging.Er zijn eveneens aansluitingenvoor TV, telefoon en internet voorzien evenals deurtelefonie.
De flat bezit ook een noodoproepsysteem.
De slaapkamer met aansluitend debadkamer is volledig op uw noden ingericht: verhoogd toilet,inloopdouche, wastafel en toiletkast.
Deze flat staat volledig los vanhet woonzorgcentrum, dit wil zeggen indien u niet wenst gebruikte maken van de diensten van het woonzorgcentrum, dan woont u in een nieuwe flat en leeft uvolledig uw eigen leven.Het enige verschil is dat "denoodoproep" altijd beschikbaar is.
De prijs voor deze flat bedraagt39 euro PER DAG inclusief zorg.
Er zijn een polyvalente zaal/ontmoetingsruimteen 2 gemeenschappelijke terrassen beschikbaarvoor de bewoners.Het onderhoud hiervan is inbegrepenin de dagprijs alsook een woonassistent en eennoodoproepsysteem met aangepaste crisiszorg.De assistentiewoningen zijn istapklaar- geverfd en glasgordijen- en er kan eventueel verlichtingvoorzien worden.Ondergronds zijn autostaanplaatsen,fietsenstalling en een berging aanwezig.
Voor de bewoners is er de mogelijkheidom maaltijden te gaan nuttigen in het naastliggendewoonzorgcentrum alsook kapper, pedicure, animatie kunnen gebruikt worden door de bewoners.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2016
Bewoonbare oppervlakte
70 m2
Referentie
5255320190424174208
Makelaar Code
1746

Meer prijzen over dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com