Home Verhuurd Appartement 2070 Burcht
Kazernestraat 17-2V



immo Kaart

Kazernestraat 17-2V, 2070 Burcht

Appartement Verhuurd in Burcht
95 m² wonen
3 slaapkamers
€850

Kazernestraat 17-2V - 2070 Burcht - Gewoon je spullen verhuizen, dat is zowat het enige wat je hier hoeft te doen in dit ruime, enorm lichte appartement vlakbij het centrum van Burcht, net buiten de stad. En met z’n 3 ruime kamers en een grote doorlopende leefruimte, kan je het hier nog indelen naar believen!
Vanop straat doet niets vermoeden dat er achter de gevel van dit huis zo’n ruim dakappartement schuilgaat… Je komt er binnen in de inkomhal, met links van je - aan de straatzijde - een deur die uitgeeft op de leefruimte , de eetkamer en de keuken, die in mekaar overlopen, op een mooie grijze XL-tegelvloer.
Indelen naar believen & een mooie doorlopende tegelvloer De keuken is geïnstalleerd, met twee keukenwanden met aan de ene kant een kookplaat op gas, een dampkap, oven, koelkast, diepvries en heel wat kastruimte en aan de andere kant een lage keukenwand met een spoelbak en nog meer kast- en werkruimte. In het midden heb je een toogje waaraan je kunt ontbijten, en je hebt hier ook nog aansluiting voor je wasmachine. De leefruimte en de eetruimte ernaast zijn enorm ruim en licht, dankzij de vele ramen hier. Je kunt deze ruimtes nog indelen naar believen, met een grote eettafel en een salon, bijvoorbeeld. De badkamer bevindt zich in de hal, met een douchecabine, een lavabo met meubel en spiegel en een toilet. De slaapkamers bevinden zich aan de andere kant van de gang, en zijn alle drie ruim en licht, met dezelfde mooie tegelvloer als in de leefruimte en ingebouwde spotjes.
Vlakbij het centrum én groene Burchtse Weeel Je woont hier op enkele straten van Burcht centrum, met makkelijke toegang tot allerlei winkels, scholen, horeca en openbaar vervoer. Maar evengoed stap je bijna zo de natuur in, met het Neuzenbergbos en de Burchtse weel zowat op het einde van je straat. Ook de Schelde is hier nooit veraf – ideaal voor lange wandelingen, dus! Handig: van hieruit ben je ook zo de stad in en weer uit.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 850
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
95 m2
Referentie
2DFRV-86X4QJ
Makelaar Code
11921
EPC Waarde
298 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20230401-0002855086-RES-2
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
09 Jan 2024
€850 / Immovasta

Meld u hier GRATIS aan om de extra informatie en prijshistoriek te bekijken van de

Kazernestraat 17-2V, 2070 Burcht.


Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com