Home Verhuurd Appartement 3001 Heverlee
Alfred Delaunoislaan 6-0101



immo Kaart

Alfred Delaunoislaan 6-0101, 3001 Heverlee

Appartement Verhuurd in Heverlee
60 m² wonen
2 slaapkamers
€1.100

Alfred Delaunoislaan 6-0101 - 3001 Heverlee - Dit leuk appartement met 2 slaapkamers is gelegen aan de Leuvense stadsrand op de eerste verdieping van een klein appartementsgebouw. 

 We betreden het appartement via de inkomhal met een praktische ingebouwde vestiairekast. De leefruimte aan de achterzijde van het gebouw biedt een aangename lichtvolle plek, een aansluitend half-open ingerichte keuken en  een ruim zonnig terras van 30m² , ideaal om te genieten van de namiddag- en avondzon in alle rust of met je vrienden.  

De keuken is volledig uitgerust met moderne apparatuur, waaronder een frigo, diepvries, vaatwasser, spoelbak, 4 keramische vuren, dampkap en een combinatieoven-microgolf.

Het appartement beschikt verder over twee slaapkamers (naast elkaar gelegen), elk met een ingebouwde kast en schuifdeuren voor ruimtebesparing. Via de ene slaapkamer bereik je de badkamer met vernieuwde douche, toilet, wastafel en een handige aansluiting voor de wasmachine.

De lichtarmaturen en gordijnen zijn inbegrepen, waardoor je tijd en moeite bespaart bij het inrichten van je nieuwe thuis.

Buiten is er een gereserveerde buitenstaanplaats, en in de gemeenschappelijke inkomhal vind je een extra opbergkastje. Dit appartement is onmiddellijk beschikbaar en kan gehuurd worden op basis van een lange termijn contract.

Het appartement kent ook een zeer gunstige locatie: geniet van de nabijheid van het bruisende stadscentrum van Leuven, waar je kan profiteren van diverse winkels, restaurants en culturele bezienswaardigheden. Maar tegelijkertijd biedt de ligging ook de voordelen van een rustige buurt, perfect voor ontspannende wandelingen. Bovendien bevindt het appartement zich op een steenworp afstand van Colruyt in Kessel-Lo, Sportoase, Abdij van Park, trein- en busstation, .....

De huurprijs bedraagt €1100 inclusief een buitenstaanplaats voor de wagen + €30 gemeenschappelijke kosten. De nutsvoorzieningen zijn voor eigen rekening (individueel), maar dankzij de voordelige EPC-score met label B blijven de energiekosten beperkt.

Interesse in een bezichtiging? Maak snel een afspraak via onze online agenda op www.immojanstas.be .

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 1.100
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
60 m2
Referentie
0P64IBRMG27F
Prijs Geschiedenis
19 Jan 2024
€1.100 / Immo Jan Stas

Meer prijzen over dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com