Home Verhuurd Appartement 3000 Leuven
Cardenberch 1-00-01



immo Kaart

Cardenberch 1-00-01, 3000 Leuven

Appartement Verhuurd in Leuven
201 m² wonen
2 slaapkamers
€1.450

Cardenberch 1-00-01 - 3000 Leuven - Dit prachtige appartement in loftstijl biedt de perfecte combinatie van moderne stijl en comfortabel wonen.

Gelegen in een rustige omgeving in Leuven, dichtbij het ziekenhuis Gasthuisberg (1km), vind je dit ruime appartement met twee slaapkamers terug. Geniet van de rust van de omgeving terwijl je toch alle gemakken van de stad binnen handbereik hebt.

De indeling omvat een inkomhal die leidt naar de prachtige, ruime leefruimte met veel natuurlijk licht door de vele raampartijen. Het appartement beschikt over een volledig geïnstalleerde open keuken. Voor extra gemak kan het appartement gemeubileerd worden gehuurd, waardoor het direct klaar is voor bewoning. Bovendien wordt het appartement herschilderd en zijn gordijnen en lichtarmaturen al aanwezig.

Daarnaast zijn er twee slaapkamers, waarvan één met een dressing, en een badkamer met zowel een bad als een douche, en een dubbele lavabo. Er is ook een apart toilet en een ruime berging/wasplaats. 

Verder beschikt het appartement over een kelder garagebox, ideaal voor een kleine auto of als handige opslagruimte voor fietsen.

Dit appartement is beschikbaar vanaf 1 mei 2024 en wordt verhuurd voor een prijs van €1450 per maand, met een maandelijkse provisie van €150 voor verwarming/warm water en de gemeenschappelijke kosten.

Het appartement staat momenteel leeg en er zijn al bezoekmomenten gepland. Neem contact op voor meer informatie en om een bezichtiging in te plannen via het nummer 016 23 90 81. Wij zijn elke weekdag telefonisch bereikbaar tussen 10u en 13u behalve op woensdagen.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 1.450
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2003
Bewoonbare oppervlakte
201 m2
Referentie
HPFUZOZ-18SI
Prijs Geschiedenis
12 Apr 2024
€1.450 / Immo Jan Stas
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com