Home Verhuurd Appartement 2321 Meer
Meerdorp 75-bus-6



immo Kaart

Meerdorp 75-bus-6, 2321 Meer

Appartement Verhuurd in Meer
2 slaapkamers
€775

Meerdorp 75-bus-6 - 2321 Meer - Prachtig nieuwbouwappartement van ca. 91 m² gelegen op de eerste verdieping van het stijlvolle project gelegen aan de Melkerij de Toekomst te Meer. Het appartement bestaat globaal uit entree, toilet, woonkamer met open keuken, technische ruimte, twee slaapkamers en badkamer. Het appartement beschikt over een terras van ca. 12 m² en een eigen parkeerplaats in ondergrondse parkeergarage.
Indeling
Het appartement is, met uitzondering van de slaapkamers, volledig afgewerkt met een tegelvloer, stucwerk wanden en stucwerk plafonds.
De entree biedt toegang tot het toilet, voorzien van wandcloset en fonteintje, en alle overige ruimtes van het appartement.
De woonkamer met open keuken heeft een oppervlakte van ca. 34 m² en biedt toegang tot het terras middels de dubbel openslaande deuren. Tevens beschikt de woonkamer over de thermostaat en de intercom met videofoon.
De keuken is voorzien met een keukenblok in wandopstelling met boven- en onderkasten, uitgerust met de volgende inbouwapparatuur: keramische kookplaat, uitschuifbare afzuigkap, combi-oven, ingebouwde koelkast, vaatwasser en een rvs spoelbak met verlek.
De technische ruimte beschikt over de opstelling van de cv-combiketel, de groepenkast, de mechanische ventilatie-unit, omvormer van de zonnepanelen en de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur. Verder bevindt zich hier een stortbak.
De slaapkamers hebben een oppervlakte van ca. 14 m² en 8 m². De grootste slaapkamer is bovendien voorzien van tv- en internetaansluiting.
De badkamer is voorzien van een inloopdouche met thermostaatkraan en regendouche en een badkamermeubel met dubbele vaste wastafel, spiegelkastje en verlichting.
Het appartement beschikt over een op het noorden gesitueerd terras van ca. 12 m² en is voorzien van buitenverlichting.
Het complex beschikt ondergronds over een ruime parkeerkelder bereikbaar middels een autolift.
Locatie
Dit stijlvolle nieuwbouwproject wordt gerealiseerd op de site van de vroegere melkerij “De toekomst” in Meer. De oude gebouwen van de Melkerij werden rond 1930 gebouwd tijdens het interbellum. Dankzij hun karakteristieke architectuur vormen ze een uniek herkenningspunt in het hart van Meer. De gebouwen werden dan ook opgenomen in de “Inventaris van Onroerend Erfgoed”. De elementen met een bouwkundige erfgoedwaarde werden daarom bewaard en gecombineerd met een stijlvol nieuwbouwproject
Het project is gelegen in het centrum van Meer waardoor alle winkels vlakbij zijn. U heeft de voordelen van een optimale mobiliteit vanwege de oprit naar de E19 die zich op slechts 2 minuten rijden van het project
Algemeen:
– Bruto-vloeroppervlakte: ca. 91 m²
– Servicekosten bedragen €65,- per maand
– EPC-score: 35,26 kWh/m² (EPB-startverklaring)
– Appartement is voorzien van zonnepanelen (900 WP)
– Volledig voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing
– Verwarming: vloerverwarming door gasgestookte cv-combiketel
– Gunstige ligging in het centrum van Meer, vlakbij de oprit van de E19 snelweg.
– Huurwaarborg: 3 maanden huur
– Huisdieren niet toegelaten

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 775
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
PDL-CL0UHYP5
Makelaar Code
RH-3873534-property
Prijs Geschiedenis
17 Mar 2022
€775 / VR Makelaars

Meld u hier GRATIS aan om de extra informatie en prijshistoriek te bekijken van de

Meerdorp 75-bus-6, 2321 Meer.


Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com