immo Kaart

, 9090 Melle

Appartement Verhuurd in Melle
84 m² wonen
2 slaapkamers
Prijs op aanvraag

Ontdek dit hedendaags en energiezuinig appartement met een uitstekende ligging te Melle. Geniet van het comfort en de bereikbaarheid, met nabijheid van de R4 en E40, waardoor je vlot alle richtingen uit kan.
Veel voorzieningen in de buurt: treinstation, winkels, werkgelegenheid, Hogent campus Melle, Tuinbouwschool, etc… Het appartement is gelegen op de eerste verdieping en is ingedeeld als volgt: Inkomhal met vestiaire; Apart toilet; Berging voor wasmachine, droogkast en/of extra koelkast; Twee ruime slaapkamers; Stijlvolle badkamer voorzien van dubbele wastafel en regendouche Lichte leefruimte met open keuken, veel glas doch veel privacy. Een terras aansluitend aan de leefruimte; Grote troef is de energiezuinigheid (E6)! Bespaar op je energiekosten met dit super energiezuinige appartement, voorzien van vloerverwarming op warmtepomp. Dit appartement biedt een perfecte combinatie van moderne voorzieningen, comfort en een gunstige locatie in de rand van Gent.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een bezichtiging: 0474/69.35.56 (willem@properties-makelaars.be). Een beller is sneller!

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
84 m2
Referentie
SXCX3P5WUJ19
Makelaar Code
VH23020

Meld u hier GRATIS aan om de extra informatie en prijshistoriek te bekijken van de

, 9090 Melle.


Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com