immo Kaart

Dorp 16-, 2382 Poppel

Appartement Verhuurd in Poppel
150 m² wonen
1 slaapkamers
€1.250

Dorp 16- - 2382 Poppel - Prachtig luxueus appartement met zwembad
Ligging: Het appartement is gelegen in het centrum van Poppel, op wandelafstand van verscheidene winkels en handelszaken.
Indeling: gelijkvloers: inkomhal1e verdieping: hal, woonkamer, eetkamer, keuken, berging, gastentoilet, terras met zwembad2e verdieping: dressing, slaapkamer met bad, badkamer
Beschrijving:Het appartement is gelegen boven de nachtwinkel, voordeur kunnen we terugvinden aan de zijkant van het gebouw. Op het gelijkvloers hebben we een inkomhal waar ruimte is voor een vestiaire, het ophangen van jassen en opbergen van schoenen. Via de trap komen we terecht in de hal die uitgeeft op de woonkamer, berging en trap naar het 2e verdiep. De woonkamer heeft een prachtige houten schuifdeur en geniet van heel natuurlijk lichtinval door de vele raampartijen die aanwezig zijn. De ramen zijn voorzien van witte lamellen. De sfeerhaard op gas bevind zich in het midden van de woon- en eetkamer, zo kan je langs beide kanten genieten van deze gezellige warme haard. In de eetkamer zijn er ingemaakte kasten en een bureau voorzien. Via de eetkamer komen we terecht in de keuken. Deze is voorzien van een gasvuur, combi- oven, koelkast, vaatwasser en ontbijthoek. Het prachtige en zonnige terras van +100m² is bereikbaar via de schuifraam in de keuken. Hier vinden we het zwembad terug van 7x4m, deze is tevens verwarmd door behulp van leidingen op het dak die het water verwarmen met behulp van de zon. Naast de keuken kunnen we een berging terugvinden die voorzien is van ingemaakte kasten, wasruimte met aansluiting voor wasmachine en een gastentoilet. Via de trap komen we terecht op het 2e verdiep, deze geeft uit in de dressing, deze is voorzien van ingemaakte kasten. Verder door komen we terecht in de ruime slaapkamer, deze heeft een badkuip en een prachtig grote raampartij waardoor ook hier veel natuurlijk licht binnen valt. In de badkamer vinden we een dubbele lavabo, toilet en douche terug. Aan de achterkant van de woning is een staanplaats aanwezig, deze is te bereiken via de automatische poort die aanwezig is. Zo staat u wagen veilig opgeborgen. Kortom een prachtig appartement met alle nodige luxe.
Extra's:- Zwembad- Hoogwaardige afwerking- Afgesloten autostaanplaats- Terras van +100m²

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 1.250
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
150 m2
Referentie
35FI4ZYOV-QB
Makelaar Code
69502
EPC Waarde
203 kWh/m2
EPC Label
C
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
In aanvraag
Dagvaarding uitgebracht
In aanvraag
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
In aanvraag
Verkavelingsvergunning
In aanvraag
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
30 Oct 2022
€1.250 / Heylen Vastgoed

Meer prijzen over dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com