immo Kaart

Eethuisstraat 99, 2900 Schoten

Appartement Verhuurd in Schoten
55 m² wonen
1 slaapkamers
€825

Eethuisstraat 99 - 2900 Schoten - Ruim en lichtrijk nieuwbouwappartement met heerlijk terras op een toplocatie in Schoten.

Lichtrijk en ruimtegevoel | Nieuwbouw | Top gelegen | Zonnepanelen | Zonnig terras | Energiezuinig | Autostaanplaats | Aparte meters | Lage maandelijkse kosten | Hoogrendementsglas | Dak en muur isolatie | Lift | Verluchtingssysteem | Kelderberging | Aparte wasplaats | Licht en luchtig wonen

Zoekt u een superleuk, ruim appartement dat ook energiezuinig is én met een heerlijk terras? Dan leiden alle wegen naar de Eethuisstraat 99 in Schoten. Dit energiezuinig nieuwbouwappartement op de 1e verdieping is fris, lichtrijk en modern. Voelt u het kriebelen? Neem uw agenda erbij en bel ons snel voor een afspraak!

Indeling van het appartement: Inkomhal: u bereikt het appartement met de trap of de lift. Leefruimte: brengt u ook de meeste tijd door in uw woonkamer? Daar wordt er gewerkt, gespeeld en ontspannen. Daar keuvelt u met vrienden en hangt u in de zetel. Een grote ruimte komt dan goed van pas. In deze woonkamer is er een favoriet plekje voor iedereen. De leefruimte baadt in het licht door het grote raam over de volledige breedte van de ruimte. Over het hele appartement ligt een makkelijk te onderhouden, warme houtlook tegelvloer. Terras: mooi weer? Dan maakt u uw leefruimte extra groot door het schuifraam naar het terras open te zetten. Het terras is voorzien van verlichting en een stopcontact. Open keuken: aansluitend aan de leefruimte vindt u de open keuken. De witte kasten contrasteren mooi met het donkere werkblad en de spatwand. De keuken heeft een inductie kookplaat, dampkap, spoelbak, koelkast met diepvriesvak, combi-microgolfoven en een afwasmachine. Alle toestellen zijn van het kwaliteitsmerk AEG en er zijn veel kasten. Deze kasten zijn voorzien van een soft close systeem. Apart toilet: er is een apart gastentoilet met handenwasser. Ruime slaapkamer: in de ruime slaapkamer valt veel lichtinval binnen dankzij het kamerhoge raam. Berging: in de aparte berging vindt u de aansluitingen voor uw wasmachine en droogkast. Ook hangt daar het verluchtingssysteem type D, de omvormer van de zonnepanelen en de zekeringkast. Badkamer: het appartement heeft een frisse, witte badkamer. Er staat een ruime inloop douche en het wandmeubel met dubbele wastafel heeft voldoende kastruimte om uw handdoeken en zeep in op te bergen. Verder is er nog een handdoekdroger en een handige spiegelkast om uw haar in de juiste plooi te krijgen. Kelderberging: nog meer opbergruimte want er is een ruime kelderberging. Autostaanplaats: in het garagecomplex is er een autostaanplaats (nr. 12). Het garagecomplex is voorzien van een automatische garagepoort die u opent met de afstandsbediening. Bovendien is er ook een gemeenschappelijke ruimte waar u uw vuilbak en uw fietsen kan wegzetten.
Praktisch
Het appartement is onmiddellijk beschikbaar.
Waarborg: 3 maanden op geblokkeerde rekening – plaatsbeschrijving op gedeelde kosten.

Goed om te weten
Welkom in dit energiezuinig nieuwbouwappartement. Uw nieuwe thuis is netjes afgewerkt en heeft moderne opbouwspots. Alle meters zijn apart, dus u betaalt enkel wat u verbruikt heeft. Verder is het appartement ook uitgerust met een ventilatiesysteem type D dat vervuilde, vochtige lucht geautomatiseerd afvoert en ook verse, droge lucht mechanisch toevoert. En er is een videofoon aanwezig. De maandelijkse lasten bedragen €50 hier zit bij in begrepen: het onderhoud van de lift, elektriciteit en water van de gemene delen. In de kelder is er een privatieve autostaanplaats, kelderberging en een gemeenschappelijke fietsen en vuilberging.

Overstromingsrapport: P-score: B

Rustig wonen met alles op wandel- of fietsafstand
Een absolute troef van dit appartement is de locatie. Want het ligt aan de grens van Schoten vlak bij het Bouckenborghpark en het Cogels park waar u prachtige wandelingen kan maken. Met verschillende gezellige restaurants op wandelafstand, bakkerij Theunis op 2 minuten wandelen en op 300 m van Carrefour market Schoten hoeft u nooit ver van huis te gaan. Op 50 m bevinden er zich al bushaltes die regelmatig rijden naar Antwerpen. Ook scholen en buurtwinkels treft u nabij de woning aan. Met de auto bent u zo bij verschillende invalswegen.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.

Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 825
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2022
Bewoonbare oppervlakte
55 m2
Referentie
YIH3ENQ867YM
Makelaar Code
3654274
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
In aanvraag
Dagvaarding uitgebracht
In aanvraag
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
In aanvraag
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
22 Mar 2024
€825 / Est8
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com