Home Verhuurd Appartement 3118 Werchter
Sint Jansstraat 13



immo Kaart

Sint Jansstraat 13, 3118 Werchter

Appartement Verhuurd in Werchter
1 slaapkamers
Prijs op aanvraag

Sint Jansstraat 13 - 3118 Werchter - Lichtrijk nieuwbouwappartement in de nieuwe residentie 'Brouwmeester' met 1 slaapkamer en zuidwest-gericht terras met zicht op de gemeenschappelijke tuin.
Dankzij de centrale ligging op de as Aarschot, Mechelen, Leuven zijn deze invalswegen vlot bereikbaar voor woon-werkverkeer. 

Het appartement betreedt men via de inkomhal met vestiaire mogelijkheden, berging en een afzonderlijk toilet met spoelbakje. Via de schuifdeur kom je in de leefruimte terecht, met veel lichtinval en het zicht op de gemeenschappelijke binnentuin. Het terras is zuidwest-gericht, waarbij je kan genieten van de late middag-avondzon.
In de leefruimte zijn de aansluitingen voor zowel telecom als internet voorzien, aan beide zijden van de leefruimte, zodat de bewoner ook een bureau kan plaatsen voor thuiswerk.
Aansluitend is er een volledig geïnstalleerde keuken met spoelbak, kookplaat, dampkap, vaatwasmachine, microgolfoven en een gewone oven. De koelkast/diepvries is zelf te voorzien.
Verder is er nog een slaapkamer met dressing/opbergruimte, waarbij er aansluitend toegang is naar de badkamer (met een douche, lavabo met kastruimte en spiegel).

Het appartement wordt nog volledig geschilderd, voorzien van gordijnrails en gedeeltelijk voorzien van verlichting. Er is tevens een waterontharder geïnstalleerd in de bergruimte. 

Bovendien heeft de huurder ook een zeer ruime kelderberging én autostaanplaats met elektrische laadpaal in de ondergrondse garage. Hierbij is er ook een gemeenschappelijke fietsenstalling voorzien. De residentie zal ook voorzien zijn van 3 deelwagens.

Huurprijs: €830 + €70 gemeenschappelijke kosten. Alle verbruik is individueel, waarbij de energiekosten zeer zuinig zijn dankzij de warmtepomp, vloerverwarming en doorgedreven (akoestische) isolatie.
Type huurcontract: lange termijn.
Beschikbaarheid: 1 februari 2024.

Bezoeken kunnen aangevraagd worden via de knop 'plan je bezoek' of via mail: louise.velghe@living-stone.be. De makelaar zal je opwachten aan de inrit van de garage, t.h.v. Beverlaak nummer 12.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2022
Referentie
2XOL4W8I9V9T
EPC Certificaat
EPB in opmaak - Nieuwbouw
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com