immo Kaart

Gilzeweg 1, 4861 As-chaam

Handelspand Verhuurd in As-chaam
€675

Gilzeweg 1 - 4861 As-chaam - Representatieve kantoor-/winkelruimte van ca. 50 m² gelegen in het dorpscentrum van Chaam met voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.
De kantoor-/winkelruimte is opgedeeld in twee compartimenten en grotendeels voorzien van een laminaat vloer, stucwerk wanden en een stucwerk plafond. De voordeur biedt toegang tot het voorste gedeelte van de winkelruimte van ca. 21 m².
Via het tussenportaal, dat beschikt over het toilet, de meterkast en een afgesloten berging, is het achterste gedeelte van de ruimte toegankelijk. Het achtergedeelte heeft een oppervlakte van ca. 15 m². Hier bevindt zich overigens de deur met toegang tot het naastgelegen buitenterrein.
Het toilet is grotendeels betegeld en voorzien van een wandcloset en een fonteintje.
De kantoor-/winkelruimte is ideaal gelegen in het centrum van Chaam, tegenover het winkelcentrum De Brouwerij. Dit winkelcentrum heeft een regionale functie en trekt veel bezoekers uit de plaatsen rond Chaam. Hier zijn onder andere een bakkerij, bloemenwinkel, Kruidvat, Lidl en COOP gevestigd.
Gezien de centrale ligging in het centrum van het dorp is het een goede zichtlocatie en uw bedrijf zal dus goed opvallen. Chaam heeft een goede ontsluiting en de autosnelweg A58 is op ca. 6 autominuten van het centrum. Er is een rechtstreekse busverbinding met het station in Breda.
Kenmerken
– Centraal gelegen in het centrum van Chaam.
– Bestemming ‘Centrum’ wat veel mogelijkheden biedt.
– Gelegen tegenover het winkelcentrum ‘De Brouwerij’.
– Er is parkeergelegenheid in de directe omgeving.
– Goed bereikbaar.
Huurprijs & verdere informatie
– De huurprijs is per maand € 675,00 (excl. btw).
– De huurprijs is exclusief water, gas en elektra.
– Waarborgsom € 2.025,00.
– De huurder betaalt geen administratie- en/of bemiddelingskosten.
– Aanvaarding per direct.
Chaam
Chaam ligt in de grensstreek tussen Breda en Baarle-Nassau en heeft iets meer dan 4.000 inwoners. Het dorp heeft een ruim winkelaanbod, er zijn verschillende sportverenigingen, een bibliotheek, een Cultureel Centrum en twee basisscholen. Het voortgezet onderwijs vind je op fietsafstand in Baarle-Nassau of Breda. Er zijn ook goede busverbindingen naar Breda en Tilburg. De doorgaande weg van Breda naar Baarle-Nassau brengt je tot rust en biedt ontsluiting naar de A58 en de A16. Wil je even ontspannen? Dan ga je naar de Chaamse bossen, de Strijbeekse Heide of je wandelt over de landgoederen Hondsdonk of Valkenberg. Rust en ruimte om te wonen met goede voorzieningen en de steden dichtbij. Gemeente Alphen-Chaam is een Cittaslow* gemeente. Kortom, het is fijn wonen in Chaam!
* Cittaslow is het internationale keurmerk voor gemeenten die op het gebied van leefomgeving, landschap, streekproducten, gastvrijheid, milieu, infrastructuur, cultuurhistorie en behoud van identiteit tot de top behoren.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 675
Algemeen
Type
Handelspand
Referentie
2306720210811145628
Makelaar Code
RH-3317267-property
Prijs Geschiedenis
11 Aug 2021
€675 / VR Makelaars
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com