immo Kaart

, 3550 Heusden-Zolder

Handelspand Verhuurd in Heusden-Zolder
130 m² wonen
€1.200

Wij verhuren een ruim bedrijfspand van 130m2 gelegen aan de Meylandtlaan in Heusden Zolder. Dit pand geniet van een uitstekende ligging op een drukke weg met veel commerciële activiteit en bevindt zich nabij de oprit van de autosnelweg, waardoor het goed bereikbaar is voor zowel klanten als medewerkers.
Het bedrijfspand kenmerkt zich door zijn moderne uitstraling en is voorzien van veel natuurlijke lichtinval, wat zorgt voor een aangename werkomgeving. Daarnaast beschikt het over een achteringang voor extra toegankelijkheid. De aanwezige verwarming en sanitaire voorzieningen dragen bij aan het comfort binnen het pand.
Voor uw gemak zijn er parkeervoorzieningen beschikbaar, inclusief een oprit naar een afgesloten privéparkeerplaats. Dit biedt u en uw medewerkers de mogelijkheid om veilig en exclusief te parkeren. Het pand is per direct beschikbaar, waardoor u snel van start kunt gaan met uw bedrijfsactiviteiten op deze gunstige locatie.
Voor verdere informatie, bezichtigingen of het bespreken van eventuele aanpassingen aan het pand, nodigen wij u graag uit om contact met ons op te nemen. Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen in dit veelbelovende bedrijfspand op de Meylandtlaan in Heusden Zolder.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 1.200
Algemeen
Type
Handelspand
Bouwjaar
1997
Bewoonbare oppervlakte
130 m2
Referentie
T6GYN8VX7TZ0
Makelaar Code
5838263
EPC Waarde
169 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20170620-0001971280-1
Prijs Geschiedenis
03 Feb 2024
€1.200 / ImmoFusion

Meld u hier GRATIS aan om de extra informatie en prijshistoriek te bekijken van de

, 3550 Heusden-Zolder.


Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com