immo Kaart

De Horeman 11, 2370 Arendonk

Huis Verhuurd in Arendonk
€890

De Horeman 11 - 2370 Arendonk - Gerenoveerde halfopen bebouwing met 4 slaapkamers, garage en een tuin in een doodlopende straat.Centraal gelegen vlakbij scholen, winkels en openbaar vervoer.

Ligging: Gelegen op toplocatie in een doodlopende straat, vlakbij het centrum van Arendonk op wandelafstand van de markt, school, bib, apotheek, ...

Indeling: Gelijkvloers: inkomhal, leefruimte, badkamer, keuken, garage, toilet, berging, veranda, 2 garages en een grote tuin.1ste verdiep: 4 slaapkamers.
2de verdiep: zolder.

Beschrijving: Het huis is gelegen vlakbij het centrum.Als we het huis binnenkomen, hebben we de inkomhal.De leefruimte met parket heeft zeer veel lichtinval.De volledig nieuwe keuken beschikt over een vaatwas, dubbele spoelbak, dampkap, ijskast, combi-oven en een gasfornuis.Via de keuken heeft u toegang tot de badkamer met badkamermeubel en spoelbak, hangtoilet en douche.Via de keuken komt u in de ruime garage waar toegang is tot de wasplaats met aansluiting voor wasmachine en droogkast.Er is ook een apart toilet.Via de garage komen we in de veranda die toegang geeft tot de tuin.
Via de inkomhal gaat u naar het 1ste verdiep waar zich 4 slaapkamers bevinden.Op de bovenverdieping hebben de ramen voorraan en aan de zijkant rolluiken.

Troeven:
- nieuwe keuken
- automatische garagepoort
- rustige ligging

Extra:
- EPC: 518 kWh/m²/jaar

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 890
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1960
Referentie
7618520200609075018
Makelaar Code
3471517
EPC Waarde
518 kWh/m2
EPC Label
F

Meld u hier GRATIS aan om de extra informatie en prijshistoriek te bekijken van de

De Horeman 11, 2370 Arendonk.


Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com