immo Kaart

Molenbaan 14, 2387 Baarle-Hertog

Huis Verhuurd in Baarle-Hertog
4 slaapkamers
€1.200

Molenbaan 14 - 2387 Baarle-Hertog - Zeer royale en luxe afgewerkte half vrijstaande woning van ca. 205 m² met zeer ruime tuin en een vrijstaande stenen garage, gelegen buiten het centrum van Baarle-Hertog. De woning is globaal opgebouwd uit entree, woonkamer met open keuken, kantoorruimte, inpandige berging, bijkeuken, apart toilet, 4 slaapkamers, 2 badkamers en een zeer ruime zolderverdieping.
Indeling
De woning is bijna volledig afgewerkt met een tegelvloer, stucwerk wanden en stucwerk plafonds.
De entree beschikt over de houten vaste trapopgang naar de eerste verdieping en een vaste kastenwand, waar de meterkast zich bevind. De entree biedt toegang tot de woonkamer.
De royale woonkamer met open keuken heeft een oppervlakte van ca. 65 m² en beschikt over de thermostaat en de bediening van het ventilatiesysteem. Middels de schuifdeuren biedt de woonkamer toegang tot de kantoorruimte van ca. 9 m², gelegen aan de voorzijde van de woning.
De keuken is voorzien van een fraai keukenblok in wandopstelling met houten, grip loze kastjes, uitgerust met de volgende inbouwapparatuur: inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, ingebouwde koelkast, combi-oven en een keramische gootsteen. De keuken biedt toegang tot de inpandige berging van ca. 3 m ², de bijkeuken en het terras middels de dubbel openslaande deuren in de achtergevel. Verder beschikt de keuken over intercom met videofoon.
De bijkeuken beschikt over een vaste kastenwand, voorzien van de opstelling van de cv-combiketel en de aansluiting ten behoeve van de wasapparatuur, en biedt toegang tot het apart toilet, voorzien van wandcloset en fonteintje, de badkamer en de achtertuin.
De badkamer op de begane grond is volledig betegeld en voorzien van een massagedouche en een badkamermeubel met vaste wastafel, spiegelkastje en verlichting.
Eerste verdieping
Middels de vaste houten trapopgang in de entree, heeft u toegang tot de overloop op de eerste verdieping, welke toegang biedt tot de slaapkamers en de badkamer.
De slaapkamers hebben een oppervlakte van ca. 19 m², 16 m² en 15 m² en zijn allemaal voorzien van tv en/of internetaansluiting. Een van de slaapkamers aan de voorzijde is voorzien van een ingebouwde kast.
De volledig betegelde badkamer op de eerste verdieping is van alle gemakken voorzien beschikt over een ligbad met douchegelegenheid, douchecabine met thermostaatkraan, badkamermeubel met vaste wastafel, spiegel en verlichting en een tweede toilet.
Tweede verdieping
De woning beschikt over een zeer royale, met een laminaatvloer afgewerkte zolderverdieping van ca. 40 m² en kan naast slaapkamer ook als multifunctionele ruimte gebruikt worden.
Buitengebeuren
De zeer fraai aangelegde voor- en op het noordwesten gesitueerde achtertuin is voorzien van een betegeld terras aan de woning, gazon, vaste groene beplanting, een buitenkraan en buitenverlichting De woning is grotendeels omheind met hekwerk en toegankelijk middels een stalen poort.
De vrijstaande stenen garage is voorzien van een elektrische bedienbare sectionaal poort, verlichting en elektra.
Algemeen:
– Woonoppervlakte: ca. 205 m²
– Bouwjaar: 2016
– De woning is volledig voorzien van pvc-kozijnen met dubbele beglazing
– Volledig voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken
– Verwarming door cv-combiketel op gas middels vloerverwarming
– Fraai aangelegde voor- en achtertuin gesitueerd op het noordwesten
– Vrijstaande garage met plaats voor 2 auto’s
– Uitstekende EPC-score: 102,93 kWh/m²

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 1.200
Algemeen
Type
Huis
Referentie
7144520211223145753
Makelaar Code
RH-3687168-property
Prijs Geschiedenis
23 Dec 2021
€1.200 / VR Makelaars

Meld u hier GRATIS aan om de extra informatie en prijshistoriek te bekijken van de

Molenbaan 14, 2387 Baarle-Hertog.


Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com