immo Kaart

, 3190 Boortmeerbeek

Huis Verhuurd in Boortmeerbeek
160 m² wonen
615 m² perceel
3 slaapkamers
Prijs op aanvraag

Deze open bebouwing situeert zich in een rustige straat dichtbij het centrum van Boortmeerbeek. Door de aanwezigheid van 3 slaapkamers en de gezellige tuin, is deze woning uitermate geschikt voor een gezin met kinderen of mensen die van een groene, rustige omgeving houden.

Indeling

Bij het betreden van de woning komt u terecht in een centrale hal die u meteen het ruimtegevoel dat doorheen de hele woning terug te vinden is, weergeeft. De woning beschikt over een ruime leef- en eetruimte die door de vele raampartijen genieten van heel wat natuurlijke lichtinval. Aansluitend bevindt zich de keuken die is voorzien van alle comfort. Voorts beschikt het gelijkvloers over een bergruimte (met aansluiting voor wasmachine en droogkast) die toegang geeft naar de tuin.
Op de eerste verdieping bevinden zich de 3 slaapkamers en de badkamer. De masterbedroom beschikt naast het slaapgedeelte over een aparte ruimte die ideaal als dressing gebruikt kan worden. De 2 andere slaapkamers zijn geschikt als kinderkamer of als bureauruimte. De badkamer is voorzien van een bad, een douche, toilet en dubbele lavabo.

De grootste troeven van deze woning zijn de gezellige, zuid-westgerichte tuin en de inpandige garage die zowel gebruikt kan worden om een wagen of fietsen in te stockeren of dienst kan doen als extra opslagruimte.

Omgeving:

Gesitueerd in een bruisende, rustige omgeving en dicht tegen belangrijke invalswegen. Openbaar vervoer op fietsafstand. Deze buurt heeft een waaier aan voorzieningen, zoals kinderopvang, scholen, winkels, supermarkten, speel-, sport- en recreatiefaciliteiten.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
615 m2
Bewoonbare oppervlakte
160 m2
Referentie
F0GWH23PEAHF
Makelaar Code
838279
EPC Waarde
276 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20151102-0001807507-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Nog niet aangevraagd
Dagvaarding uitgebracht
Nog niet aangevraagd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nog niet aangevraagd
Verkavelingsvergunning
Nog niet aangevraagd
Bestemming
/
Overstromingsgebied
/

Meld u hier GRATIS aan om de extra informatie en prijshistoriek te bekijken van de

, 3190 Boortmeerbeek.


Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com