immo Kaart

Kantoorstraat 20, 3190 Boortmeerbeek

Huis Verhuurd in Boortmeerbeek
203 m² wonen
3 slaapkamers
€1.500

Kantoorstraat 20 - 3190 Boortmeerbeek - Prachtige energiezuinige nieuwbouwwoning met 3 slaapkamers gelegen in een rustige woonwijk

Je komt de woning binnen via de inkomhal met een apart toilet & ingebouwde vestiaire. De aangenaam en grote leefruimte met moderne open keuken geeft zicht op de mooie tuin. Door het grote raam aan de achterkant van de woning geniet je van voldoende natuurlijke lichtinval. Aansluitend aan de keuken heb je een berging met aansluiting voor wasmachine & droogkast.

Op de eerste verdieping zijn er in totaal 3 slaapkamers. De badkamer is uitgerust met dubbele lavabo, bad & douche. Verder beschik je op deze verdieping over een tweede apart toilet & een extra opbergruimte.

Op de tweede verdieping kan je de zolderruimte vinden die je kan indelen naar eigen wens! Een extra slaapkamer, een hobbykamer, een bureauruimte, ... Noem maar op! Op deze verdieping is nog een technische ruimte aanwezig waar je eventueel nog wat spullen kan opbergen.

De rustige en doodlopende verkaveling waarin de woning gelegen is, zorgt ervoor dat je geen last heeft van verkeer. Hierdoor kan je in alle rust genieten in de tuin voorzien van een groot terras.

Door de ligging heb je een vlotte verbinding naar Leuven, Mechelen, Antwerpen en Brussel. Daarnaast heb je verschillende winkels, het openbaar vervoer, ... in de nabijheid.

Interesse in deze mooie woning? Aarzel dan niet om ons te contacteren om jouw bezoek in te plannen!

015/20.36.00 - info@domoxim.com

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 1.500
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
203 m2
Referentie
NSO70PG7Q8I9
Makelaar Code
1870361
Prijs Geschiedenis
31 Oct 2023
€1.500 / --

Meld u hier GRATIS aan om de extra informatie en prijshistoriek te bekijken van de

Kantoorstraat 20, 3190 Boortmeerbeek.


Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com