immo Kaart

, 3600 Genk

Huis Verhuurd in Genk
225 m² wonen
3 slaapkamers
€1.950

Unieke passief woning met uitstekend E-peil
Ligging:
In het hart van Driehoeven, een van de meest geliefde buurten van Genk. Deze locatie biedt het beste van twee werelden: rustige, groene omgevingen en toch dicht bij alle voorzieningen die u nodig heeft. Deze woning in Driehoeven biedt niet alleen een geweldige plek om te wonen, maar ook een levensstijl die wordt gekenmerkt door rust, natuur en gemeenschap. Mis deze kans niet om te genieten van het beste wat deze prachtige locatie te bieden heeft!
Met de auto bent u binnen 5 minuten in Genk centrum, maar ook Hasselt en Maastricht zijn binnen 20 minuten goed bereikbaar.
Indeling:
Royale inkom, Eetruimte, keuken, zitkamer, waskamer, nachthal, 2 slaapkamers met eigen badkamer, master bedroom, 2e badkamer en voorziening voor royale dressing.
Beschrijving:
Bij het betreden van deze woning, zult u onmiddellijk merken dat de aandacht voor detail en kwaliteit hier tot in de puntjes is doorgevoerd. De royale en lichte entree verwelkomt u met een gevoel van rust en comfort. De open woonkamer is ontworpen om te voldoen aan een comfortabele levensstijl, met slimme scheidingen tussen zit- en eetruimtes. De massief eikenkeuken is volledig op maat gemaakt, met kookeiland voorzien van een Dekta blad. Daarnaast is de uiteraard ook alle moderne inbouwapparatuur die u nodig heeft voorzien. Dankzij de hoogwaardige afwerking en het ruim terras met uitzicht op de tuin ervaart u hier een gevoel van rust en privacy dat perfect past bij deze levensfase.
Met een open massief houten trap bereikt u de eerste verdieping, waar u twee ruime slaapkamers, vind elk voorzien van diverse voorzieningen en aansluitingen om aan al uw behoeften te voldoen, maar ook met een gedeelde ruime badkamer met inloopdouche en lavabo biedt extra comfort en gemak. De masterbedroom aan de achterzijde van de woning is werkelijk bijzonder, met niet alleen een fantastisch zicht op de tuin en het aangrenzende bos, maar ook een eigen badkamer.
Deze woning combineert comfort, energie-efficiëntie en hoogwaardige materialen op een manier die specifiek gericht is op de behoeften van veertigers. Het indrukwekkende E-peil van -1 staat garant voor aanzienlijke besparingen op energiekosten, wat u in staat stelt om meer te genieten van de dingen die er echt toe doen.
Overal in het huis is vloerverwarming geïnstalleerd, zelfs in de badkamers, voor ultiem comfort en een gelijkmatige warmteverdeling. Dit zorgt ervoor dat u zich altijd op uw gemak voelt, wat uw levensstijl ook mag zijn.
Het interieur van deze woning straalt luxe uit, met parketvloeren voorzien van een 6mm dikke toplaag. De afwerking is tot in de kleinste details verzorgd, met oog voor design en hoogwaardige materialen die zorgen voor een tijdloze uitstraling die past bij elke levensstijl.
Op het gebied van isolatie voldoet deze woning ruimschoots aan de normen, met isolatiematerialen van topkwaliteit die de warmte binnenhouden en geluidsoverlast minimaliseren. De ramen zijn voorzien van drievoudig gelaagd glas, waardoor uw huis nog beter isoleert en u kunt genieten van rust en stilte.
Bijzonderheden:
- E-peil: -1
- Beschikbaar vanaf: 01/04/2024
- 30 zonnepanelen aanwezig (9.000 kWh / jaar)
- Gasverbruik: +- 40 euro / maand

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 1.950
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2020
Bewoonbare oppervlakte
225 m2
Referentie
SCNSUDF1PFHE
Makelaar Code
136471
EPC Waarde
-1 kWh/m2
EPC Label
A+
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
In aanvraag
Dagvaarding uitgebracht
In aanvraag
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
In aanvraag
Verkavelingsvergunning
In aanvraag
Bestemming
In aanvraag
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
25 Feb 2024
€1.950 / Heylen Vastgoed

Meld u hier GRATIS aan om de extra informatie en prijshistoriek te bekijken van de

, 3600 Genk.


Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com