immo Kaart

Keiberg 62, 3053 Haasrode

Huis Verhuurd in Haasrode
3 slaapkamers
€1.550

Keiberg 62 - 3053 Haasrode - Deze prachtige nieuwbouw met groenzicht in een zeer rustig gelegen straat is onmiddellijk beschikbaar!

Deze woning omvat een inkomhal met plaats voor een vestiaire en voorzien van een aparte toilet. Verder is er een ruime bureauruimte voorzien inclusief internetaansluiting. De leefruimte is zeer lichtrijk door de aanwezigheid van de grote ramen en geeft daarnaast toegang tot het terras. Het gaat om een betonnen terras en 6 are tuin afgespannen met een zwarte draad (deze wordt nog aangelegd in de loop van de maand December). De tuin is westgeoriënteerd, dus u kan een hele middag en avond genieten van het zonnetje. Aan de zijkant van de woning wordt er nog een private wandelweg aangelegd. De moderne keuken is geïnstalleerd met frigo, ingebouwde oven, ingebouwde microgolf, 5 inductievuren, dampkap, dubbele spoelbak en vaatwasser. Verder is er een berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast en een garageruimte met automatische garagepoort voorzien.

De eerste verdieping bestaat uit een prachtige parketvloer. Ook hier is er een aparte toilet voorzien. De eerste en tweede slaapkamer bevinden zich naast elkaar en zijn ongeveer dezelfde grootte. Er is internet en TV-aansluiting en de ramen zijn voorzien van een vliegenraam. Badkamer bestaat uit een inloopdouche, lavabo en handdoekradiator. Derde slaapkamer heeft aanpalend een tweede badkamer met bad, lavabo en handdoekradiator.

Op gelijkvloers en de eerste verdieping is er vloerverwarming voorzien, lichtarmaturen en gordijnrails worden nog geïnstalleerd.

Tweede verdieping bestaat uit een multifunctionele ruimte (4de slaapkamer, hobbykamer, bureauruimte, ...) voorzien van VELUX ramen. Deze kamer heeft nog toegang tot een ruime berging / zolderruimte.

In de buurt zijn er verschillende bakkers, supermarkt (ALDI en SPAR) aanwezig, op 5 minuten van E40, op 10 minuten van Zoete Waters in Oud-Heverlee en op 20 minuten bent u in het historisch centrum van Leuven.

De huurprijs van deze nieuwbouw bedraagt € 1550 per maand en kan gehuurd worden als hoofdverblijfplaats aan de hand van een lange termijn contract. Onmiddellijk beschikbaar! Zeer energiezuinige woning (vloerverwarming, zonnepanelen, warmtepomp, ...). Interesse in dit pand? Neem dan telefonisch contact op met ons via het nummer 016 23 90 81. Elke weekdag telefonisch bereikbaar tussen 10u en 13u.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 1.550
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2022
Referentie
WUJ-7JZ6EPUC
Makelaar Code
TH - Keiberg 62 - 2022
Prijs Geschiedenis
18 Nov 2022
€1.550 / Immo Jan Stas

Meer prijzen over dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com