Home Verhuurd Huis 3746 Hoelbeek
Rageveldstraat 35



immo Kaart

Rageveldstraat 35, 3746 Hoelbeek

Huis Verhuurd in Hoelbeek
550 m² wonen
1700 m² perceel
3 slaapkamers
€1.600

Rageveldstraat 35 - 3746 Hoelbeek - Prachtige moderne villa op 17a
We vinden deze moderne villa terug in Hoelbeek. Een landelijkedeelgemeente van Bilzen, ideaalvoor wie graag rustig woont tussen het groen en toch de nodige faciliteiten bij de deur wilt. Dewoning werd gebouwd in 2007 met oog voor ruimte, licht en comfort. De afgelopen jaren werdenreeds verschillende renovaties uitgevoerd, telkens met gebruik van hoogstaande materialen en primaafwerking. Zo werd onder meer een prachtige keuken voorzien met een ruim kookeiland en Mieleapparaten, de tuin werd volledig aangelegd en er werd een knappe veranda geplaatst. Dekelderverdieping werd herzien als kantoorruimte en/of leefruimte.
We betreden de woning via de inkomhal en begeven ons naar deleefruimte. Open ruimtes, lichtinvalen hoge plafonds zijn enkele van de kenmerken die ons meteen opvallen. De leefruimte bestaat uiteen eetruimte, een nieuwe keuken met alle mogelijke toebehoren, een bijkeuken en een zithoek metgezellige gashaard. Een wasplaats met aparte douche vervolledigt het gelijkvloers. De grootste slaapkamer op de verdieping mag gerust de ‘masterbedroom' genoemd worden. Dezebeschikt namelijk over een eigen zitruimte, dressing en een ruime badkamer met dubbele lavabo,douche en bad. Slaapkamer 2 en 3 worden gescheiden door een 2e badkamer. De woning is volledig onderkelderd en is momenteel ingedeeldals kantoorruimte, leefruimte ensportkamer. De kelderverdieping werd recentelijk voorzien van vloeren, inbouwkasten en zelfs eenaparte keuken zodat deze verdieping voor eender welk gebruik meer dan voldoende ruimte biedt.Verder kunnen er maar liefst 4 auto's in de garage met sectionale poort worden geplaatst.
Troeven van deze woning: Rustigedoch centrale ligging in het groene Hoelbeek Knappearchitectuur met oog voor licht en ruimte Energiezuinig(zonnepanelen met groenstroomcertificaten) Uitgestrektetuin Volledigonderkelderd met garage voor 4 auto's Prachtigenieuwe keuken Recentelijkgeplaatste veranda van uitzonderlijke kwaliteit
Kortom deze villa moet gezien worden. Neem gerust contact opvia alessandro@immopa.be voormeer informatie of een bezoek.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 1.600
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2007
Grond oppervlakte
1700 m2
Bewoonbare oppervlakte
550 m2
Referentie
0462620200422194236
Makelaar Code
2545
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com