Home Verhuurd Huis 8851 Koolskamp
Knijffelingstraat 5



immo Kaart

Knijffelingstraat 5, 8851 Koolskamp

Huis Verhuurd in Koolskamp
4 slaapkamers
€2.250

Knijffelingstraat 5 - 8851 Koolskamp - Deze exclusieve villa is omringd door groen en rust maar toch gelegen nabij het centrum van Koolskamp. De villa straalt enorm veel charme uit en is afgewerkt met kwalitatieve en duurzame materialen. Naast het hoofdgebouw bevinden zich twee bijgebouwen met talloze mogelijkheden als ontvangst-, hobby-, fitness- of praktijkruimte.

Binnenkomen gebeurt in stijl via de oprijlaan met elektrische poort komt u op de binnenplaats met voldoende parkeergelegenheid.

Hoofdgebouw: De royale inkomhal, voorzien van gastentoilet, biedt langs de rechterzijde toegang tot een formele zithoek met houthaard. Aansluitend komen we terecht in de leefruimte met eet-en zithoek. Verder is er ook nog de keuken die volledig werd uitgerust met koelkast en vriezer, oven met bordenwarmer, kookeiland (5 vuren, inductie) en een dubbel spoelbekken. In de keuken is er voldoende plaats voor een eethoek. Aansluitend is ook een berging voorzien. De bijkeuken werd uitgerust met een extra koelkast en een wijnklimaatkast, een vaatwasmachine, dubbel spoelbekken en voldoende inbouwkasten. Aan de linkerzijde van de inkomhal vinden we een volledig ingerichte bureelruimte terug, alsook nog een extra zit - of ontspanningsruimte.

Via de trap komen we terecht in een open nachthal die toegang biedt tot drie slaapkamers, bureelruimte en een dressing. Twee slaapkamers hebben rechtstreekse toegang tot een eigen badkamer, telkens voorzien van ligbad, dubbele lavabo en afsluitbaar toilet. De twee badkamers geven uit op een douchekamer met regendouche. Boven is er ook een aircosysteem voorzien. Alle ramen hebben elektrisch bedienbare rolluiken.

Links van het hoofdgebouw staat een eerste bijgebouw (+- 130 m²). Hierin vinden we de garage, een koele berging (koelt tot 3°C), een bergruimte met opslagplaats voor hout, grasmachine e.d., en een wasplaats die volledig werd uitgerust met inbouwkasten, wasmachine en droogkast (Miele). Rechts van het hoofdgebouw is er een tweede bijgebouw heeft een grote open ruimte met verdieping.

De woning is omringd door een prachtig aangelegde tuin. Verwarming op mazout.

Indien u bijkomende info of een bezoek wenst, aarzel zeker niet om ons te contacteren op het nummer 051/40.40.10 of per mail naar info@vlaemynck.be

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 2.250
Algemeen
Type
Huis
Referentie
1A8AAKB1W-JY
Makelaar Code
2216247
EPC Waarde
285 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20191112-0002217361-RES-1
Prijs Geschiedenis
19 Nov 2023
€2.250 / Vlaemynck
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com