Home Verhuurd Huis 3212 Pellenberg
Kleine Pinoutsstraat 3



immo Kaart

Kleine Pinoutsstraat 3, 3212 Pellenberg

Huis Verhuurd in Pellenberg
197 m² wonen
4 slaapkamers
€1.375

Kleine Pinoutsstraat 3 - 3212 Pellenberg - Met genoegen stellen wij deze instapklare woning aan u voor, gelegen in een doodlopende straat in Pellenberg, omgeven door een groene, kalme omgeving die perfect is voor wie op zoek is naar rust.

Bij het betreden van de woning komt u binnen via een inkomhal met een vestiaire en gastentoilet. Van hieruit komt u in de lichte leefruimte met voldoende ruimte voor zowel een zithoek als eetruimte. Een aparte, volledig uitgeruste keuken (inclusief koelkast, dubbele spoelbak, vaatwasser, oven en vier gasvuren) biedt een aangenaam uitzicht op de tuin. Vanuit de keuken heeft u toegang tot een praktische berging met aansluitingen voor een wasmachine en droger, ingebouwde kasten en een extra douche.

Een ruim terras (noordwest-georiënteerd) strekt zich uit langs de achter- en zijkant van de woning, omgeven door een verzorgde, aangelegde tuin met een natuurlijke haag voor privacy. Op het gelijkvloers bevindt zich bovendien een ruime garage met een automatische poort, geschikt voor uw wagen en fietsen.

De eerste verdieping bestaat uit drie slaapkamers en een badkamer met een bad- en douchecombinatie. Op de tussenverdieping is er nog een ruime kamer met een mezzanine, een terras en extra opslagruimte.

De woning is onlangs uitgerust met een efficiënte condenserende gaswandketel en 16 zonnepanelen (6000wp!), wat zal resulteren in een betere EPC-waarde en besparingen op verwarmings- en elektriciteitskosten.

Deze woning is beschikbaar voor huur vanaf 15 december als hoofdverblijfplaats met een langdurig huurcontract. Als u geïnteresseerd bent in een bezichtiging ter plaatse of meer informatie over deze woning wenst, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via telefoonnummer 016239081. We zijn elke weekdag telefonisch beschikbaar tussen 10u en 13u.
 

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 1.375
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
197 m2
Referentie
KETSLVSECEOL
Prijs Geschiedenis
20 Oct 2023
€1.375 / Immo Jan Stas
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com