Home Verhuurd Huis 8740 Pittem
Kauwstraat 34



immo Kaart

Kauwstraat 34, 8740 Pittem

Huis Verhuurd in Pittem
116 m² wonen
264 m² perceel
3 slaapkamers
Prijs op aanvraag

Kauwstraat 34 - 8740 Pittem - GERENOVEERDE (2023) GEZINSWONING MET 3 SLKPS EN LOODS 110m² U kunt zelf uw bezoek inplannen via onze website: www.vastgoeddemeyer.be

Deze instapklare woning is gelegen in het hartje van Pittem. Dit op wandelafstand van bakker, slager, winkels, school, openbaar vervoer, enz... De woning is beschikbaar vanaf 1/1/2024.

U komt binnen via de inkomhal met trappenhal. Verder is er de leefruimte met zit- en eethoek. De nieuwe lichtrijke keuken is volledig ingericht en omvat kookplaat | dampkap | oven | koelkast | spoelbak | vaatwasser. Via de keuken kan u de nieuwe badkamer betreden. Deze is uitgerust met een meubel met 2 lavabo's, inloopdouche en een toilet. Via de keuken kan u de gezellige binnenkoer betreden. In de garage heeft u een aansluiting voor een wasmachine.

Het verdiep omvat een nachthall met 3 slaapkamers. De slaapkamers zijn voorzien van klickvinyl en makkelijk onderhoudbaar! Tot slot is er nog de zolderverdieping deze is toegankelijk via een vouwtrap. Het dak wordt nog volledig opnieuw geïsoleerd!

De woning is voorzien van een zongerichte koer (48 m²) en biedt parkeergelegenheid op eigen terrein onder carport. Tot slot heeft deze woning een loods van 110m². Dit is ideaal als stockage plaats. De muren van de loods worden nog in het wit gezet en er wordt nog een nieuw dak voorzien!

De woning werd volledig geschilderd door de verhuurder en staat tip top in orde! De verhuurder verziet nog witte gordijnen en gordijnrails (overgordijnen mag u zelf kiezen). De garagepoorten worden aan de buitenzijde nog in het zwart geschilderd. De buitenkant van de woonst wordt nog volledig gekaleid. Dit zal de verhuurder doen in het voorjaar (maar/april). Er komen nog zonnepanelen.

EPC VAN VOOR DE RENOVATIE!!!! Er wordt nog een nieuw EPC aangevraagd eens de zonnepanelen er liggen en het dak opnieuw geïsoleerd is.

Kortom TOPPER van formaat! Wees er snel bij!

PLUSPUNTEN:
* CENTRALE LIGGING
* ENERGIEZUINIG | ZONNEPALEN
* ZONGERICHTE KOER 48 m²
* LOODS 110 m²
* VOLLEDIG GESCHILDERD
* GORDIJNEN
* NIEUWE KEUKEN
* NIEUWE BADKAMER

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1874
Grond oppervlakte
264 m2
Bewoonbare oppervlakte
116 m2
Referentie
SX2ST0SQLOGX
Makelaar Code
2023/249/DV
EPC Waarde
540 kWh/m2
EPC Label
F
EPC Certificaat
20230427-0002877978-RES-1

Meer prijzen over dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com