Home Verhuurd Huis 8340 Sijsele
Timmermansstraat 1



immo Kaart

Timmermansstraat 1, 8340 Sijsele

Huis Verhuurd in Sijsele
294 m² wonen
4 slaapkamers
€1.850

Timmermansstraat 1 - 8340 Sijsele - Deze prachtige villa biedt een oase van rust en luxe en is gelegen in een stille en rustige wijk te Sijsele. De woning is gelegen op een zongericht perceel van 656 m².
U betreedt deze ruime villa via een lichtrijke inkomhal met gastentoilet. De leefruimte met grote raampartijen, bieden een prachtig zicht op de zonnige tuin met meerdere terrassen, een verwarmd zwembad en aangrenzend de poolhouse.
Verder bevindt zich op het gelijkvloers de volledig ingerichte keuken, de wasruimte uitgerust met een douchecabine en een ruime bureau met aansluitend een tweede bureauruimte met archief. Deze bieden niet alleen een ideale werkruimte, maar ook de mogelijkheid tot het uitoefenen van een bijberoep, waardoor deze woning perfect is voor ondernemers.
Met 4 ruime slaapkamers en een badkamer (voorzien van ligbad, dubbele lavabo en douche), biedt deze villa voldoende comfort en privacy voor het hele gezin. De meerdere bergruimtes en twee inpandige garages met automatische poorten bieden niet enkel ruimte voor voertuigen, maar ook extra opslagmogelijkheden.
Er zijn daarnaast 16 zonnepanelen aanwezig die nog niet opgenomen werden in het EPC maar deze resulteren in een nog gunstiger EPC en lagere energiekosten. Daarnaast is er ook een regenwaterput aanwezig van 10.000l waarop de aansluiting voor de wasmachine, de toiletten en de kraantjes in de berging en de tuin aangesloten zijn.
Veiligheid staat voorop met de voorziening van een alarminstallatie en het bewateringssysteem voor de planten aan de voorzijde voegt een vleugje zorgeloosheid toe aan het onderhoud van de woning.
Beschikbaarheid: 1 mei 2024
Mis deze unieke kans niet om te wonen in deze stijlvolle villa die het beste van comfort en modern wonen combineert. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en plan uw bezichtiging in!

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 1.850
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
294 m2
Referentie
S7GF7UCQXSED
Makelaar Code
BRU2024028
EPC Waarde
225 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20220805-0002650280-RES-1
Prijs Geschiedenis
22 Feb 2024
€1.850 / Immo Francois
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com