immo Kaart

, 1640 Sint-Genesius-Rode

Huis Verhuurd in Sint-Genesius-Rode
7 slaapkamers
€13.750

In de wijk Grande Espinette, uitzonderlijk pand gelegen op een perceel van ± 54 hectare met vrij uitzicht op een meer. De villa met een bruto oppervlakte volgens PEB van ± 1.100 m², zeven slaapkamers en een wellnessruimte met binnenzwembad.
Het huis komt uit op een grote inkomhal die leidt naar ontvangstruimten met een oppervlakte van ± 90 m² ingericht met een open haard en doorlopend naar het terras, de tuin en het overloopzwembad. Een volledig uitgeruste keuken met ontbijthoek en een personeelsappartement maken de verdieping compleet. Op de bovenverdieping bevindt zich de master suite van ± 68 m² met badkamer, kleedkamer en een terras met vrij zicht op de tuin. Vier andere slaapkamers, waarvan drie met terras, hebben elk een ingebouwde kleedkamer en delen twee badkamers. Op de benedenverdieping een familiekamer met bar, een gastensuite en een wellnessruimte (± 300 m²) met binnenzwembad, jacuzzi, sauna, fitness, kleedkamers, douches en buitensolarium.
Andere: airconditioning in de slaapkamers, lift, twee garages, parkeerplaatsen buiten, kelders, wasruimte, alarmsysteem. Onderhoud van de wellnessruimte, tuin, zwembad en waterval zijn bij de huurprijs inbegrepen. PEB: D
De wijk Grande Espinette is een groene wijk op een boogscheut van het Zoniënwoud. Het ligt niet ver van de kleine winkels van Ukkel.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Laurence Ballaux op +32 (0)2 640 08 01.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 13.750
Algemeen
Type
Huis
Referentie
CCAWHCLKLC-I
Makelaar Code
5897027
Prijs Geschiedenis
04 Mar 2024
€13.750 / Sotheby's Antwerpen
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com