immo Kaart

Klein Veerle 86A, 2960 Sint-Lenaarts

Huis Verhuurd in Sint-Lenaarts
672 m² perceel
4 slaapkamers
€1.600

Klein Veerle 86A - 2960 Sint-Lenaarts - Deze prachtige ruime nieuwbouwwoning is gelegen op 1,5 km van Sint Leenaarts, 2,5 km van Brecht centrum en 4 km van het treinstation Noorderkempen. Met prachtig uitzicht op het natuurgebied Kooldries-Hoofsweer, en vlakbij de Kempense vaart met mooie wandel- en fietsroutes. Er is eveneens een vlotte verbinding richting Westmalle en Rijkevorsel.
De woning met een totale bewoonbare oppervlakte van ca. 260m² is ingedeeld als volgt: inkomhal met apart toilet en een mooie trap naar de verdieping (leuning wordt nog voorzien), de leefruimte is ingedeeld met vooraan een bureelgedeelte of speelruimte van 12m², de leefruimte zelf met de keuken meet in totaal 54m², heeft grote ramen waardoor veel natuurlijk lichtinval, en een open ingerichte keuken met eiland (inductie kookplaat, dampkap, vaatwasser, combi oven, koelkast). Vanuit de keuken heb je toegang naar een koele berging en een wasplaats.
Op de 1e verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers (18m²/17m²/12m² met dressingruimte 7m²), een apart toilet en een grote badkamer met ligbad, douche en dubbel lavabomeubel. Hierboven bevindt zich nog een ruime zolderkamer.
Energiezuinige woning (max. E-peil 30, voorberekend op E25) met zonnepanelen, ventilatiesysteem D, vloerverwarming gelijkvloers en regenwaterput (aansluiting naar toiletten en buitenkraan).
Achteraan de woning een mooie zuidwest georiënteerde tuin met terras en een tuinberging (voor fietsen ed.), en naast de woning een grote oprit voor 2 wagens.
Voortuin en tuin wordt nog aangelegd (achteraan een kastanjehekwerk) en de woning is zo goed als instapklaar (grotendeels geschilderd).

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 1.600
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2023
Grond oppervlakte
672 m2
Referentie
WMKJFLKYKXC7
Makelaar Code
5830944
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
Niet meegedeeld
Prijs Geschiedenis
20 Feb 2024
€1.600 / Coga

Meld u hier GRATIS aan om de extra informatie en prijshistoriek te bekijken van de

Klein Veerle 86A, 2960 Sint-Lenaarts.


Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com