immo Kaart

, 9111 Sint-Niklaas

Huis Verhuurd in Sint-Niklaas
20778 m² wonen
703 m² perceel
4 slaapkamers
€3.350

Prachtig huis met 4 slaapkamers en kantoor/magazijn in Sint-Niklaas
Locatie: Dit huis te koop is gelegen op een zeer centrale, maar toch rustige ligging, aan de Eduard Prissestraat in Sint-Niklaas. De verbindingswegen, het openbaar vervoer en de winkels en horeca zorgen ervoor dat dit huis op een toplocatie gelegen is.
Omschrijving: Nabij het centrum van Sint-Niklaas vinden we dit fantastische huis te koop. Deze woning is afgewerkt met oog voor kwaliteit. Achteraan het huis bevindt zich een bijgebouw dat gebruikt kan worden als kantoorruimte met showroom of magazijn. Gelijkvloers: We betreden de woning via de inkomhal met gastentoilet. De inkomhal geeft toegang naar de ruime leefruimte met haard en een volledig uitgeruste open keuken. Aanpalend aan de keuken is een bergruimte met aansluiting voor wasmachine en droogkast, alsook een kamer die ingericht kan worden als speelkamer of bureauruimte.Eerste verdieping: Hier vinden we drie ruime slaapkamers en een badkamer die ingericht is met ligbad, dubbel lavabomeubel en douche. Verder hebben we nog een afzonderlijk toilet. Zolderverdieping: De zolderverdieping betreden we via een vaste trap. Deze ruimte is ingericht als vierde slaapkamer en is voorzien van voldoende bergruimte. Kantoor/ Magazijn: Achteraan de woning bevindt zich een mooi modern bijgebouw van 298m². Deze ruimte kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden en is voorzien van twee afzonderlijke toegangsdeuren. De linkse deur geeft toegang naar de mooie ruime toonzaal. Deze toonzaal is voorzien van kitchenette, toilet en afzonderlijk bureau. Via de toonzaal kunnen we ook naar de afzonderlijke ruimte vooraan die ingericht kan worden als bureauruimte. Deze heeft ook een aparte toegangsdeur. De ruimte is voorzien van een alarminstallatie van Verisure, warmtepomp, zonnepanelen en laadpaal. Er is ook een mogelijkheid om een sectionale poort te plaatsen van 3,30m hoogte.  
Bijzonderheden: - centrale ligging - EPC label: B (huis) - EPC label: B (magazijn)- warmtepomp en 62 zonnepanelen magazijn - veel mogelijkheden  - instapklare woning + magazijn - bewoonbare oppervlakte 227m² cfr. EPC  
Bent u op zoek naar een huis of ander vastgoed te koop in het Sint-Niklaas? Of wenst u een gratis schatting van uw eigendom of uw eigendom te koop te stellen? Bij Heylen Vastgoed Waasland staan wij steeds klaar om u verder te helpen bij al uw vragen over vastgoed. 

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 3.350
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2003
Grond oppervlakte
703 m2
Bewoonbare oppervlakte
20778 m2
Referentie
TQYK9KBPYKJ2
Makelaar Code
130625
EPC Waarde
285 kWh/m2
EPC Label
C
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
In aanvraag
Dagvaarding uitgebracht
In aanvraag
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
In aanvraag
Verkavelingsvergunning
In aanvraag
Bestemming
In aanvraag
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
18 Feb 2024
€3.350 / Heylen Vastgoed

Meld u hier GRATIS aan om de extra informatie en prijshistoriek te bekijken van de

, 9111 Sint-Niklaas.


Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com