Home Verhuurd Huis 3511 Stokrooie
Waterlozestraat 24



immo Kaart

Waterlozestraat 24, 3511 Stokrooie

Huis Verhuurd in Stokrooie
179 m² wonen
3 slaapkamers
€1.250

Waterlozestraat 24 - 3511 Stokrooie - Deze nette gezinswoning (OB) is gelegen te Hasselt in de deelgemeente Stokrooie op een grondperceel van 08 are. De woning is rustig, maar toch centraal gelegen met een goede bereikbaarheid naar Hasselt, Heusden-Zolder en de autosnelwegen naar Antwerpen-Brussel en Luik.
De woning is helemaal "up to date" met nieuwe ramen en deuren, een vernieuwde badkamer, opgefriste keuken, zonnepanelen op het dak en spoedig een verwarming op aardgas (momenteel nog stookolie, aanvraag aardgas in behandeling). Het voorlopig EPC-verslag is een D-label, maar dat zal snel beteren omdat er zonnepanelen werden geplaatst en de verwarming met een rendementsketel op aardgas ook besteld is.
De woning heeft een bewoonbare oppervlakte van 179m² zonder de zolderverdieping en de buitenberging en carport, met een inkomhal, leefruimte met houtkachel (Flam-casette), aansluitend de keuken met bureau, wasplaats en inpandige garage. Vanuit de inkomhal is er een nachtgang met 3 ruime slaapkamers en centraal een ingerichte, vernieuwde badkamer en dubbele lavabo en inloopdouche. Langs de buitenzijde is er toegang tot de zolderverdieping via een bovenberging, als het het voormalig duiventil. Buiten is er een dubbele carport en een houten tuinberging.
Voor het tuinonderhoud rondom de woning voorzien we de opvraging van een extra provisie van 50€/maand, om te gebruiken als er een gebrekkig tuinonderhoud zou worden vastgesteld de kosten van opkuis te kunnen voorzien.
De woning is beschikbaar vanaf 01/02/2024 of eventueel vroeger. Nutsvoorzieningen op eigen naam en 3 maande waarborg te volstorten bij Korfine bij aanvang van de overeenkomst. Eénmalige kost voor het opmaak van een plaatsbeschrijving met beeldverslag.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 1.250
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1971
Bewoonbare oppervlakte
179 m2
Referentie
QBG1LO-Y6YUE
Makelaar Code
549
EPC Waarde
378 kWh/m2
EPC Label
D
EPC Certificaat
20230204-0002793146-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
02 Jan 2024
€1.250 / Meyers Vastgoed

Meer prijzen over dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com