Home Verhuurd Kantoor 3530 Houthalen-Helchteren
Weg naar Zwartberg 86-86



immo Kaart

Weg naar Zwartberg 86-86, 3530 Houthalen-Helchteren

Kantoor Verhuurd in Houthalen-Helchteren
137 m² perceel
Prijs op aanvraag

Weg naar Zwartberg 86-86 - 3530 Houthalen-Helchteren - Het commerciële kantoor in Houthalen-Helchteren vertegenwoordigt een eigentijdse aanwinst voor het zakendistrict van Houthalen-Oost. Met een recent bouwjaar biedt dit kantoorpand een geavanceerde werkomgeving, uitgerust met alle moderne voorzieningen en technologieën die essentieel zijn voor een efficiënte bedrijfsvoering.

Met een oppervlakte van ongeveer 137m² en een gunstige hoekligging geniet het kantoor van overvloedig natuurlijk licht. Bovendien zijn er ruime gratis parkeermogelijkheden direct voor de deur.

Een cruciaal kenmerk van dit kantoor is het energielabel B, wat duidt op een buitengewone energiezuinigheid en conformiteit aan de huidige duurzaamheidsnormen. Het gebruik van energiebesparende technologieën en materialen resulteert niet alleen in aanzienlijke kostenbesparingen op energie, maar draagt ook bij aan een milieuvriendelijke bedrijfsvoering.

Het kantoor is doordacht ontworpen met zowel functionaliteit als esthetiek in het achterhoofd. De moderne architectuur en strakke lijnen verlenen het gebouw een ... professionele uitstraling. Binnenin is er veel aandacht besteed aan een efficiënte indeling en een comfortabele werkomgeving. Royaal bemeten kantoorruimtes, goed uitgeruste vergaderfaciliteiten en een eigentijdse ontvangsthal dragen bij aan een gastvrije sfeer voor zowel medewerkers als bezoekers.

De locatie van het kantoor in Houthalen-Helchteren is strategisch voor zakelijke activiteiten. Het pand is gemakkelijk bereikbaar per auto en biedt ruime parkeermogelijkheden in de nabije omgeving. Bovendien zijn er uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer, waardoor het kantoor ook toegankelijk is voor medewerkers zonder eigen vervoer.

Samengevat is het commerciële kantoor in Houthalen-Helchteren een moderne en energiezuinige werkplek, ideaal voor bedrijven die streven naar een professionele en comfortabele omgeving. Dankzij de centrale ligging en moderne voorzieningen is dit kantoorpand een voortreffelijke keuze voor ondernemers die willen investeren in een duurzame en succesvolle zakelijke toekomst. Onmiddellijk beschikbaar. Huurvoorwaarden: 3 maanden huurwaarborg, eerste 3 maanden huur wordt onmiddellijk geïnd, plaatsbeschrijvingskosten aandeel huurder is 500 euro excl. BTW voor in en uit en wordt bij aanvang afgerekend. Lees meer Verberg

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Kantoor
Bouwjaar
2019
Grond oppervlakte
137 m2
Referentie
1B145JGMCUUG
Makelaar Code
2785
EPC Certificaat
202310002-0002995255-KNR-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com