immo Kaart

Bollenberg 7, 3210 Lubbeek

Appartement Te Koop in Lubbeek
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Bollenberg 7 - 3210 Lubbeek - Reeds 30% verkocht! 
Een modern woonconcept in centrum Lubbeek:

Residentie Martinus reflecteert perfect de essentie van een hedendaagse woonbeleving. Een plaats waar jong en oud samenleven in een hedendaags vitaal kader, pal in het centrum van Lubbeek en toch in het groen.

De 29 appartementen beschikken telkens over 1 of 2 slaapkamers en een ruim terras. We combineren de beste isolatie met een geothermische warmtepomp, zonnepanelen, vloerverwarming en vloerkoeling. Dit alles resulteert in een E-peil < E20. 

Met dienstverlener “Paloma Vlaanderen” biedt Martinus een goedkoop zorgtarief aan. Met een basistarief van €3,5 per dag geniet u van de zelfstandigheid van een appartement, maar met de 24u/24u aanwezigheid van een concïerge. De voordelen van een assistentiewoning binnen Martinus zijn eindeloos: Boodschappen aan huis, een bar in het gebouw voor een gezellige tas koffie of een wijntje, groepsvoordelen rond energie, multimedia, verzekeringen of het aankopen van een elektrische fiets.

De aankoop van een assistentiewoning is bovendien fiscaal voordelig! Zo betaalt u slechts 12% btw i.p.v. de gebruikelijke 21% bij aankoop van een nieuwbouw. Daarnaast heeft u natuurlijk de gebruikelijke voordelen van een energiezuinig appartement: een lage energiefactuur en 50% korting op uw onroerende voorheffing levenslang. 

Niet hulpbehoevend? Binnen residentie Martinus bent u meer dan welkom! De continue aanwezigheid van een conciërge biedt vele voordelen. Geniet u tijdens de wintermaanden bijvoorbeeld liever van de zon in Spanje? De conciërge kan eenvoudig een oogje in het zeil houden. Gezien de flexibiliteit van het zorgpakket kunt u er evenzeer voor zorgen dat uw appartement gepoets wordt tijdens uw afwezigheid. 

In Lubbeek kun je genieten van de gezelligste terrasjes, leuke winkels en zoveel meer… Wonen in residentie Martinus is wonen op wandelafstand van de supermarkt, de bakker, banken, apotheken, het postkantoor, eet- en drankgelegenheden … Je appartement is vlot bereikbaar met de fiets, de auto en de bus. Op 12 minuten sta je met de bus in Leuven. 

Ook als wandelaar of fietser haal je in Lubbeek je hartje op. Meer dan 20 fiets- en wandelroutes brengen je langs de prachtige vergezichten en uitgestrekte wijngaarden van Lubbeek en het Hageland.

Contacteer ons vandaag nog voor een persoonlijk vrijblijvend gesprek via 0491 90 99 90 of nieuwbouw@living-stone.be !

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
UXOF4I7QBTQV
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com