immo Kaart

, 9111 Sint-Niklaas

Appartement in Sint-Niklaas
180 m² wonen
180 m² perceel
3 slaapkamers
€375.000

Ontdek dit unieke doorzon appartement, gehuisvest in de voormalige Vakschool te Sint-Niklaas. Genesteld tussen het sfeervolle Onze-Lieve-Vrouwplein en de bruisende Collegestraat, biedt deze unieke locatie een fijne woonervaring, en dit op slechts een steenworp van de Grote Markt.

Bij het betreden van dit duplex appartement wordt u begroet door hoge plafonds en veel licht. De authentieke elementen van het gebouw in combinatie met modern wooncomfort creëren een unieke stijl en woonervaring.

Het 1e verdiep biedt plaats aan een privatieve inkom met toilet, een berging en een prachtige leefruimte met open keuken. Genieten van het uitzicht op de mooie Onze Lieve Vrouw kerk kan u terwijl u ontspant op uw eigen privéterras. De bovenverdieping heeft 2 slaapkamers, een badkamer en voldoende bergruimte, evenals een ruimte die perfect kan worden omgevormd tot een inspirerend thuiskantoor of 3e slaapkamer.

Dit exclusieve appartement wordt casco aangeboden, wat betekent dat u als koper uw eigen persoonlijke stempel kan drukken. De basis is gelegd – het appartement is wind- en waterdicht, voorzien van leidingen voor water, elektriciteit, en verwarming. De rest is aan u: kies uw eigen keuken, badkamer, vloeren en kleuren, en maak dit appartement tot uw thuis.

Grijp vandaag nog de zeldzame kans om te wonen in dit unieke stukje geschiedenis en contacteer ons voor een vrijblijvend bezoek: alexandra@claves.be of bel 03/502.98.74

Verkoop onder BTW stelsel: +21% BTW

Beschermd monument - Vastgesteld bouwkundig erfgoed: voor meer info over de rechtsgevolgen ga naar www.onroerenderfgoed.be
Vastgoedinfo in aanvraag

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 375.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1919
Grond oppervlakte
180 m2
Bewoonbare oppervlakte
180 m2
Referentie
6YT8MFU8S8AF
Makelaar Code
3676314
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
28 Feb 2024
€375.000 / Claves Vastgoed

Meld u hier GRATIS aan om de extra informatie en prijshistoriek te bekijken van de

, 9111 Sint-Niklaas.


Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com