Home Appartement 2300 Turnhout
Duifhuisstraat 5-GLV-L



immo Kaart

Duifhuisstraat 5-GLV-L, 2300 Turnhout

Appartement in Turnhout
69 m² wonen
350 m² perceel
2 slaapkamers
€245.000

Duifhuisstraat 5-GLV-L - 2300 Turnhout - Om door een ringetje te halen, dat is dit fijne, gerenoveerde appartement ten voeten uit. Met z’n mooie lichtinval, doorlopende vloer, tijdloze materialen en zuidgerichte tuin is het een echte catch, vlakbij het centrum van Turnhout.
In een kleinschalig gebouw in een residentiële buurt, vind je op het gelijkvloers dit fijne appartement. Tiptop gerenoveerd en helemaal instapklaar dus. Dat merk je al bij het binnenkomen in de centrale hal, wanneer je de verzorgde, doorlopende vloer ziet, net als het daglicht dat hier royaal binnenvalt.
Leefruimte deluxe met open keuken De lichte leefruimte vooraan nodigt uit om te relaxen, met genoeg vierkante meter om een salon en een eethoek te zetten. De halfopen keuken zorgt voor connectie met de woonkamer en is strak, tijdloos en volledig geïnstalleerd, met een lichtgrijze tegelvloer, een inductieplaat, dampkap, spoelbak, koelkast, diepvries, vaatwasser en voldoende kastruimte. Ook het toogje is handig, als extra werkruimte, of om de chef van dienst gade te slaan… Achter de keuken, heb je een gastentoilet en de badkamer, op dezelfde mooie, lichtgrijze tegelvloer. Je vindt hier een grote inloopdouche met regendouche, dubbele lavabo met spiegel met verlichting, onderkast, handdoekenradiator, een aansluiting voor een wasmachine en automatische verluchting. De twee lichte slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde, met allebei dezelfde warme vloer als in de leefruimte en de hal. In de master bedroom kan je makkelijk een dubbel bed en een kwast kwijt, de tweede slaapkamer is een prima kinderkamer of thuiswerkplek. Mét een extra troef: de toegang tot de fijne, zonnige tuin van bijna 50m². Plaats genoeg dus voor enkele loungezeteltjes, grote potten met planten en enkele mooie bloem- of kruidenbakken.
Alles in de buurt Je woont hier vlakbij het centrum van Turnhout, op wandelafstand van het stadspark en de Grote Markt. Ook de UGC-cinema en de Carrefour zijn hier niet veraf, net als de autostrade.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 245.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1979
Grond oppervlakte
350 m2
Bewoonbare oppervlakte
69 m2
Referentie
UZS36GURX6FE
Makelaar Code
12645
EPC Waarde
132 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20240310-0003171727-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Niet van toepassing
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
07 May 2024
€245.000 / Immovasta

Meer prijzen over dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com