immo Kaart

, 2323 Wortel

Appartement in Wortel
115 m² wonen
2 slaapkamers
€299.000

Dakappartement met 2 slaapkamers te koop in het pittoreske Wortel!
Dit appartement biedt niet alleen een ruime woonruimte, maar ook een scala aan voorzieningen die het tot een echte thuis maken. Stap binnen via de lift die rechtstreeks uitkomt in de woonkamer, wat niet alleen handig is, maar ook een vleugje luxe toevoegt aan je dagelijkse leven.
De ruime badkamer is voorzien van een ligbad, een verfrissende douche en een praktische dubbele wastafel. De twee royale slaapkamers bieden voldoende ruimte voor een comfortabele nachtrust.
De behoorlijk lange woonkamer wordt overspoeld met natuurlijk licht dankzij de grote raampartijen, waardoor een lichte en luchtige sfeer ontstaat. De aangrenzende keuken is uitgerust met een keramische kookplaat, een koelkast en overvloedige opbergruimte voor al je culinaire benodigdheden.
Als kers op de taart beschikt dit appartement over een ondergrondse autostaanplaats en een handige berging in de kelder, waardoor je voldoende ruimte hebt voor al je spullen.
BIJZONDERHEDEN:
1. **Veel natuurlijk lichtinval:** De grote raampartijen in de behoorlijk lange woonkamer zorgen voor een overvloed aan daglicht, waardoor elke hoek van de ruimte wordt verlicht en een warme, uitnodigende sfeer ontstaat.
2. **2 ruime slaapkamers:** De twee slaapkamers zijn niet alleen royaal in omvang, maar bieden ook een rustige en comfortabele plek om te ontspannen. Ideaal voor een goede nachtrust.
3. **Lift rechtstreeks in de woonkamer:** Het gemak van een lift die direct uitkomt in de woonkamer is niet alleen praktisch, maar voegt ook een vleugje exclusiviteit toe aan dit appartement.
4. **Ruime badkamer:** De badkamer is uitgerust met een ligbad, een verfrissende douche en een dubbele wastafel. Hier kun je genieten van ontspannende momenten en jezelf verwennen met een vleugje luxe.
Deze bijzondere kenmerken, gecombineerd met de ondergrondse autostaanplaats, berging en het gezellige terras, maken dit dakappartement in Wortel een unieke kans die je niet mag missen. Ontdek het comfort van deze woning en maak het jouw eigen!

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 299.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2004
Bewoonbare oppervlakte
115 m2
Referentie
R3Y8FKCZ2I5A
Makelaar Code
110494
EPC Waarde
230 kWh/m2
EPC Label
C
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Niet van toepassing
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
12 Nov 2023
€299.000 / Heylen Vastgoed
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com