Home Garage 2812 Mechelen
Perelaarstraat 5



immo Kaart

Perelaarstraat 5, 2812 Mechelen

Garage in Mechelen
4 slaapkamers
€599.000

Perelaarstraat 5 - 2812 Mechelen - Welkom in deze moderne parel, gebouwd in 2022 en gelegen in het groene Muizen. Deze halfopen bebouwing biedt niet alleen een eigentijds design, maar ook een levensstijl van comfort, rust en duurzaamheid.

Bij het betreden van de woning word je begroet door een ruime inkomhal, voorzien van een apart toilet, waardoor gastvrijheid en privacy worden gecombineerd. De gezellige leefruimte biedt een ideale plek om te ontspannen of te entertainen, terwijl de aangrenzende keuken, uitgerust met moderne apparatuur, een paradijs is voor kookliefhebbers. Een handige berging biedt extra opslagruimte, waardoor alles netjes opgeruimd blijft.
Op de eerste verdieping bevinden zich drie comfortabele slaapkamers, een stijlvolle badkamer en een praktische dressingsruimte, allemaal ontworpen met oog voor detail en functionaliteit.
De zolderverdieping biedt een veelzijdige ruimte die volledig kan worden aangepast aan jouw wensen en behoeften, waardoor er eindeloze mogelijkheden zijn voor extra slaapkamer, een thuiskantoor of een hobbyruimte.

Een opvallend kenmerk van deze woning is de overvloedige natuurlijke lichtinval, waardoor elke kamer een luchtige en uitnodigende sfeer heeft. Gelegen in een rustige omgeving, biedt deze woning een oase van sereniteit, perfect om te ontsnappen aan de hectiek van het dagelijks leven.

Muizen dient als een uitstekende uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochten, waardoor je volop kunt genieten van de prachtige natuurlijke omgeving.

Bovendien is deze woning voorzien van alle moderne comfort, inclusief energiezuinige voorzieningen. Met een EPC A-label, een BEN-label en zonnepanelen, ben je verzekerd van een duurzame en kostenefficiënte levensstijl. En het beste van alles, geen BTW te betalen maar te kopen onder registratierechten.

Mis deze kans niet om eigenaar te worden van deze prachtige woning in Muizen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een bezichtiging. Kan je niet wachten, neem dan alvast een kijkje met de virtuele tour!

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 599.000
Algemeen
Type
Garage
Referentie
BPG418ZAUC8M
Prijs Geschiedenis
13 Mar 2024
€599.000 / Malines Group
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com