Home Grond 2627 Schelle
Biesaerdeweg 1



immo Kaart

Biesaerdeweg 1, 2627 Schelle

Grond in Schelle
1834 m² perceel
€399.000

Biesaerdeweg 1 - 2627 Schelle - Mooi, rustig gelegen bouwgrond voor open bebouwing te koop, met een totale oppervlakte van 1834 m2 .

De grond is gelegen is een rustige straat zonder doorgaand verkeer met aan de overzijde van de straat steeds blijvend open zicht over agrarische gronden.
De grond bevindt zich dus in een prachtige groene omgeving vlakbij de Rupel, wandel- en fietspaden, een natuurgebied, maar ook scholen, winkels, openbaar vervoer zijn toch nog vlakbij.De grond is dus uiterst geschikt voor mensen die rust en privacy op prijs stellen alsook voor een gezin met kinderen.

Eventuele bouwvoorstellen kunnen steeds worden voorgelegd aan het college. (Mailverkeer met de verantwoordelijke van R.O. Schelle aangaande de bouwvoorschriften beschikbaar). Er moet rekening worden gehouden met de omgeving wanneer er een nieuw gebouw wordt opgetrokken.
De stijl dient in een gelijkaardige stijl te zijn van andere huizen in de buurt (verschillende stijlen zijn in de buurt aanwezig) dus is zo goed als vrij te kiezen.
Er moet naar gestreefd worden om de totale verhardings- en bebouwingsgraad absoluut maximum 50% van de perceelsoppervlakte te laten innemen, dit om het groene karakter van de omgeving te bewaren.
Ook voor de bouwlijn en het aantal bouwlagen dient naar de directe omgeving gekeken te worden.
Een handelspand optrekken is toegestaan maar gezien het mogelijke verkeer en het rustige karakter van de omgeving niet wenselijk.

Aarzel niet, contact rechtsreeks met de eigenaar.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 399.000
Algemeen
Type
Grond
Grond oppervlakte
1834 m2
Referentie
0469320200228090552
Prijs Geschiedenis
22 Dec 2020
€399.000 / --

Meld u hier GRATIS aan om de extra informatie en prijshistoriek te bekijken van de

Biesaerdeweg 1, 2627 Schelle.


Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com