immo Kaart

, 3500 Hasselt

Handelspand Te Koop in Hasselt
420 m² wonen
5324 m² perceel
10 slaapkamers

Knappe B&B 'Het Zummerheem' op prachtige locatie te koop!

Ligging: In 2001 werd deze Bed and Breakfast opgestart met alle nodige vergunningen. Dit prachtig domein in Hasselt van meer dan 53 are ligt op de rand van Heusden-Zolder aan het Albertkanaal. Perfect gelegen voor het Limburgs fietsnetwerk, het centrum van Hasselt en uiteraard nabij het circuit van Zolder.

Indeling: Hoofdgebouw: Inkomhal en toiletten, gemeenschappelijke woonruimte, keuken en berging, nachthal, 9 gastenkamers elk voorzien van eigen douche en toilet. Conciërgewoning: Leefruimte met open keuken, veranda, badkamer, bureau, slaapkamer.

Omschrijving: Het Zummerheem werd 22 jaar lang met veel trots uitgebaat en is zowel lokaal als internationaal bekend. Er hebben gasten vanuit alle hoeken van de wereld gelogeerd en genoten. Dit voor een bezoek aan het circuit van Zolder, de Trixxo arena, de fiets- en wandelroutes en allerlei andere activiteiten in de buurt van Hasselt. Kortom een B&B die jaar in jaar uit goed gedraaid heeft.

Het hoofdgebouw waar de gasten verblijven is een ruime 350m² groot. Via de inkomhal vindt u de toiletten voor man en vrouw. In de open gemeenschappelijke leefruimte is het zalig vertoeven met de vele raampartijen en de gezellige inrichting. De keuken is hieraan meteen verbonden. Ideaal voor een ontbijtbuffet. Er zijn in totaal 9 mooi verzorgde gastenkamers die elk voorzien zijn van hun eigen sanitair, een toilet en douche.
Daarnaast is er nog de conciërgewoning die volledig is ingericht. De leefruimte met open keuken en veranda zorgen voor de verborgen rust. Er is een nieuw geïnstalleerde badkamer, een bureau en slaapkamer.

Door de twee automatische poorten komt u op dit geweldig terrein. Dit groene aangelegde domein is enorm goed onderhouden en beschikt over verschillende gezellige plekjes doorheen de tuin. Door de mooie beplantingen, bomen, bloemen en dergelijke meer komt de natuur echt tot zijn leven hier. Geniet 's ochtends van de vogels, eekhoorns en meer tijdens de zonsopgang in het zuidgeörienteerde Zummerheem. U kan kiezen voor het zonnig terras op het zuiden of het terras op het noorden.

Aan parkeermogelijkheden geen gebrek. Voor de bezoekers is er meer dan voldoende parking langs het hoofdgebouw. Als uitbater kan je de wagens onder de carports kwijt.

Extra's:
- Vaste klanten doorheen het ganse jaar
- Gelegen in de prachtige natuur
- Meerdere mogelijkheden op dit recreatiegebied
- 33 zonnepanelen en een gunstig EPC
- Grond- en regenwater winning
- Alle keuringen zijn conform (brandveiligheid, elektriciteit, stookolie en meer)

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 750.000
Algemeen
Type
Handelspand
Bouwjaar
2001
Grond oppervlakte
5324 m2
Bewoonbare oppervlakte
420 m2
Referentie
S-82HYH7D89X
Makelaar Code
139187
EPC Waarde
265 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Recreatiegebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
14 Apr 2024
€750.000 / Heylen Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com