Home Handelspand 9910 Knesselare
Prinsengoeddreef 36-Bus-



immo Kaart

Prinsengoeddreef 36-Bus-, 9910 Knesselare

Handelspand in Knesselare
315 m² wonen
733 m² perceel
5 slaapkamers
€420.000

Prinsengoeddreef 36-Bus- - 9910 Knesselare - *Biedingsysteem: Opbieden vanaf 420.000 EUR

We presenteren u graag deze prachtige alleenstaande en energiezuinige woning met 5 slaapkamers, gelegen in een idyllische landelijke omgeving.

Bij het betreden van deze woning zult u versteld staan van de ongekende ruimte die het te bieden heeft. De tijdloze architectuur met overvloedige raampartijen zorgt voor een optimale lichtinval en geeft deze woning een uniek karakter.

Er is veel aandacht besteed aan energiezuinigheid, met isolatie in het dak en de vloeren, samen met maar liefst 41 zonnepanelen op het dak. Hierdoor zullen uw energiekosten aanzienlijk worden beperkt, terwijl u geniet van een duurzame en milieuvriendelijke levensstijl. U profiteert tevens van de reeds aanwezige certificaten nog tot 2029 aan 4 a 5 keer 450 EUR per jaar! Inbegrepen in de prijs! Elektriciteit conform! Mooi meegenomen!

Naast de rustige omgeving met prachtig uitzicht op de omringende weilanden, biedt deze locatie ook gemakkelijke toegang tot alle benodigde infrastructuur in de buurt. U kunt dus in alle rust genieten van de landelijke sfeer zonder concessies te doen aan het comfort en de bereikbaarheid van voorzieningen.

De indeling van de woning is als volgt: bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een stijlvolle inkomhal, gevolgd door een goed uitgeruste keuken met aangrenzende berging. De ruime en lichte leef- en eetruimte biedt volop mogelijkheden voor ontspanning en entertainment. Daarnaast beschikt de woning over maar liefst 5 grote slaapkamers, 2 badkamers en een multifunctionele grote kelder, waardoor er meer dan genoeg ruimte is voor het hele gezin en diverse activiteiten.

Deze woning is met liefde onderhouden en afgewerkt met hoogwaardige materialen, wat resulteert in een luxueuze uitstraling en een gevoel van duurzaamheid. Met alle belangrijke voorzieningen op het gelijkvloers is dit een woning waarin u moeiteloos kunt blijven wonen, zelfs op de lange termijn.

De volledig onderkelderde woning biedt talloze mogelijkheden voor diverse doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan het creëren van een kangoeroewoning, een ruime hobbyruimte, een inspirerend atelier of een comfortabele kantoorruimte. De keuze is aan u en de mogelijkheden zijn eindeloos.

Aarzel niet om deze unieke en veelzijdige woning te ontdekken. Het is een waardevolle investering die zowel qua comfort als esthetiek voldoet aan de hoogste standaarden. Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te plannen en laat u betoveren door de charme en mogelijkheden die deze woning te bieden heeft.

Wenst u graag zelf deze unieke woning te bezoeken? Bel dan Unicum op 09 336 16 15 of mail info@vastgoedunicum.be

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 420.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.192
Algemeen
Type
Handelspand
Grond oppervlakte
733 m2
Bewoonbare oppervlakte
315 m2
Referentie
1J04GIJDOU5R
Makelaar Code
spir5882
EPC Waarde
259 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20210120-0002362294-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
09 Jan 2024
€420.000 / Vastgoed Unicum
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com