Home Te Koop Huis 9910 Aalter
Urselseweg 42



immo Kaart

Urselseweg 42, 9910 Aalter

Huis Te Koop in Aalter
253 m² wonen
3 slaapkamers

Urselseweg 42 - 9910 Aalter - Wil je genieten van comfortabel wonen in een energiezuinige nieuwbouwwoning op een toplocatie? Dan is deze halfopen bebouwing precies wat je zoekt!

Met een geothermische warmtepomp voor vloerverwarming en -koeling, aangevuld met een gascondensatieketel en zonnepanelen (5,2 kwp), ben je verzekerd van een duurzame en efficiënte energievoorziening. Bovendien beschikt de woning over inbraakbeveiliging, geautomatiseerde zonnescreens, en een ventilatiesysteem D voor een gezond binnenklimaat. Dankzij het smart home systeem wordt wooncomfort naar een hoger niveau getild, terwijl je tegelijkertijd energie bespaart en je veiligheid verhoogt.

Met een laag E-peil geniet je ook van een vermindering van de onroerende voorheffing gedurende 5 jaar, wat de woning nog aantrekkelijker maakt.

De indeling van de woning is doordacht, met een ruime inkomhal, gastentoilet en een open leefruimte die baadt in natuurlijk licht dankzij de grote glaspartijen. De tuin vormt een naadloze overgang van binnen naar buiten, waardoor je kunt genieten van een open en ruimtelijk gevoel.

De keuken is nog niet ingericht, waardoor je als nieuwe eigenaar de vrijheid hebt om deze naar eigen smaak in te richten. Op de eerste verdieping bevinden zich drie prachtige slaapkamers en twee luxueuze badkamers, waarvan één met ligbad en dubbele wastafel, en de andere met inloopdouche, wastafel en toilet. Ook is er een extra dressing kamer en een geïntegreerde bureau, die een absolute eyecatcher vormt.

De woning beschikt over een volledige onderkeldering en twee aangelegde parkeerplaatsen vooraan, waardoor je altijd voldoende ruimte hebt voor je auto's.

Met een BTW-tarief van slechts 6% komt deze woning ook financieel gezien erg voordelig uit. Mis deze kans niet en maak snel een afspraak voor een bezichtiging!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 495.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2022
Bewoonbare oppervlakte
253 m2
Referentie
DCBSFDLBGYIT
Makelaar Code
energiezuinige-nieuwbouwwoning
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
08 Mar 2024
€495.000 / Altro Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com