Home Huis 2387 Baarle-Hertog
Molenstraat 8



immo Kaart

Molenstraat 8, 2387 Baarle-Hertog

Huis in Baarle-Hertog
190 m² perceel
2 slaapkamers
€215.000

Molenstraat 8 - 2387 Baarle-Hertog - In het centrum van Baarle-Hertog gelegen karakteristieke woning met een op het westen gesitueerde achtertuin met vrijstaande berging en achterom. De woning beschikt aan de binnenzijde over de entree met trapopgang, woonkamer-en-suite, dichte keuken, bijkeuken, badkamer, apart toilet, 2 slaapkamers en een middels vaste trap bereikbare open zolder.
Begane grond
De begane grond is volledig voorzien van een betonnen vloer met vloerbedekking en met behang afgewerkte wanden. De hal/entree is verder voorzien van de vaste dichte trapopgang naar de eerste verdieping. een garderobe en. Vanuit de entree is de woonkamer te bereiken.
De woonkamer-en-suite van circa 27 m² is voorzien van de meterkast (4 groepen en 1 aardlekschakelaar). Vanuit de woonkamer is de dichte keuken bereikbaar.
De aan de achterzijde van de woning gelegen dichte keuken van circa 10 m² beschikt over tegelvloer en gedeeltelijk betegelde wanden. De keuken beschikt verder over een eenvoudig keukenblok met granieten aanrechtblad en spoelbak, afzuigkap, aansluiting gaskoken, een provisiekast onder de trap en de thermostaat. Aansluitend is de bijkeuken toegankelijk.
De bijkeuken(circa 10 m²) is voorzien van een tegelvloer en met stucwerk afgewerkte wanden. De keuken is voorzien van de opstelling van de cv-combiketel, de aansluiting ten behoeve van de wasapparatuur en biedt toegang tot de badkamer, aparte toilet en de achtertuin.
De grotendeels betegelde badkamer is voorzien van een douche met thermostaatkraan en een vaste wastafel met spiegel en planchet.
Het toilet is gedeeltelijk betegeld en beschikt over een closetpot.
Eerste verdieping
De eerste verdieping, voorzien van een houten vloer met vloerbedekking en met behang of houten schroten afgewerkte wanden, is verdeeld in een royale overloop van circa 21 m²en de slaapkamer van circa 16 m². De royale overloop biedt een uitstekende mogelijkheid om te gebruiken als of realiseren van een tweede slaapkamer en hier bevindt zich de vaste trap naar de tweede verdieping.
Tweede verdieping
Middels een vaste trap is de ruime open zolder op de tweede verdieping, voorzien van een houten vloer, te bereiken. Ook deze ruimte biedt een uitstekende mogelijkheid om een extra slaapkamer te realiseren.
Tuin
De woning is voorzien van een op het westen gesitueerde achtertuin voorzien van betegeling, terras, vaste groene beplanting, betonnen berging en eigen achterom.
Algemeen
• Karakteristieke woning met een op het westen gesitueerde achtertuin met vrijstaande berging en achterom.
• De woning is gelegen in het centrum van Baarle-Hertog.
• Bouwperiode circa 1930-1940.
• De woning is voorzien van houten kozijnen, gedeeltelijk met dubbele beglazing.
• Perceeloppervlakte 190 m². Inhoud woning circa 380 m³. Woonoppervlakte circa 115 m².
• Energielabel E (score: 439 kWh/m²).
• De woning dient gemoderniseerd te worden.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 215.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
190 m2
Referentie
8D0N7Q-6E-XZ
Makelaar Code
RH-3895705-property
Prijs Geschiedenis
24 Mar 2022
€215.000 / VR Makelaars

Meld u hier GRATIS aan om de extra informatie en prijshistoriek te bekijken van de

Molenstraat 8, 2387 Baarle-Hertog.


Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com