immo Kaart

Molenbaan 17, 2387 Baarle-Hertog

Huis in Baarle-Hertog
770 m² perceel
2 slaapkamers
€499.000

Molenbaan 17 - 2387 Baarle-Hertog - Zeer goed onderhouden, instapklare en uitgebouwde vrijstaande woning met een fraai en sfeervol aangelegde tuin (zuidoost georiënteerd) en een royale vrijstaande stenen garage. De woning is gelegen op een goede locatie nabij het centrum van Baarle-Hertog. Aan de binnenzijde is deze woning voorzien van een royale L-vormige woonkamer, woonkeuken, 2 slaapkamers (vrij eenvoudig een 3e slaapkamer te realiseren), compleet ingerichte badkamer en een open zolder.
Indeling
Begane grond
De hal/entree is verder voorzien van de meterkast en de vaste dichte trapopgang naar de eerste verdieping. Vanuit de hal/entree zijn de kelder van ca. 10m² en de woonkamer bereikbaar.
De L-vormige woonkamer heeft een oppervlakte van ca. 41m² is gedeeltelijk voorzien van een Eiken houten vloer. Verder is de woonkamer voorzien van een erker, gashaard en de klokthermostaat.
Aansluitend is de woonkeuken van ca. 41m² toegankelijk, welke beschikt over een keukenblok in hoekopstelling met onder- en bovenkastjes, marmeren aanrechtblad en de volgende inbouwapp.: keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, combi-oven en 1 ½ rvs-spoelbak. De keuken beschikt verder over een airco, intercom met videoscherm, lichtstraat, 2 schuifpuien met een mooi zicht op de fraai aangelegde achtertuin en toegang tot de achter-inkom.
Via de achter-inkom, met vaste kastenwand en garderobe-nis, zijn de geheel betegelde wasruimte met aansluitingen wasapparatuur en het geheel betegelde gastentoilet met wandcloset en fonteintje te bereiken.
Eerste verdieping
Vanaf de overloop zijn de 2 slaapkamers, de toiletruimte en middels een vlizotrap de tweede verdieping bereikbaar.
De slaapkamer aan de achterzijde van de woning van ca. 16m² is voorzien van een airco en de bediening van de mechanische ventilatie. Aansluitend is de complete badkamer bereikbaar. De badkamer is geheel betegeld en beschikt over een hoek duo-ligbad met whirlpoolfunctie, 2 vaste wastafels met spiegel, bidet, designradiator en mechanische ventilatie.
De tweede slaapkamer van ca. 15m² is aan de voorzijde van de woning gelegen.
De ruime toiletruimte (voormalige badkamer) is geheel betegeld en voorzien van een wandcloset en een badkamermeubel met vaste wastafel.
Tweede verdieping
Via een vlizotrap is de tweede verdieping, met betonnen vloer, te bereiken verdeeld in een voorzolder en zolderkamer. De voorzolder is voorzien van het centraal stofzuigersysteem en de mechanische ventilatie unit. De zolderkamer is voorzien van de opstelling van de cv-combiketel.
Tuin
De woning beschikt over een fraai en sfeervol aangelegde tuin. De voortuin beschikt onder andere over vaste groene beplanting, een met sierbestrating aangelegde oprit, met ruimte voor meerdere auto’s en toegang tot de royale vrijstaande garage.
De achtertuin is op het zuidoosten gesitueerd en beschikt onder andere over diverse terrassen, een overdekt terras, gazon, vaste groene beplanting, een fontein en een elektrische bedienbaar zonnescherm. De tuin heeft diverse elektrapunten, watertappunt en verlichting.
De royale vrijstaande stenen garage van ca. 40m² is voorzien van een betonnen vloer, elektrische sectionaalpoort en een watertappunt.
Algemeen
• De woning is in 1998 uitgebouwd en grotendeels gemoderniseerd.
• Het platte dak van de woning is in 2021 geheel vernieuwd.
• De woning beschikt over houten en aluminium kozijnen met dubbele beglazing.
• De woning is voorzien van tegelvloer met vloerverwarming (begane grond) en volledig met stucwerk afgewerkte wanden en plafonds.
• Perceeloppervlakte 770 m². Inhoud ca. 600m³. Woonoppervlakte ca. 146m².
• Bouwjaar: 1959.
• EPC label D (Score: 396 kWh/m²).

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 499.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
770 m2
Referentie
JXEQZEI793OE
Makelaar Code
RH-3897463-property
Prijs Geschiedenis
25 Mar 2022
€499.000 / VR Makelaars

Meer prijzen over dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com