Home Huis 3191 Boortmeerbeek
Rijkenhoekstraat 10



immo Kaart

Rijkenhoekstraat 10, 3191 Boortmeerbeek

Huis in Boortmeerbeek
323 m² wonen
1564 m² perceel
4 slaapkamers
€1.485.000

Rijkenhoekstraat 10 - 3191 Boortmeerbeek - Exclusieve villa met zwembad in Schiplaken

In deze recente villa met hoogwaardige afwerking vind je alle comfort en luxe waar je naar zoekt. Naast de kwalitatieve afwerking is ook de energiezuinigheid (EPC A) een extra troef!

De zeer ruime open inkomhal met apart toilet is centraal gelegen. De gezellige leefruimte baadt in een zee van licht. De authentieke gashaard zorgt voor extra sfeer, net als het prachtige zicht op de ZW-gerichte tuin. Een plek om thuis te komen.

De hypergeïnstalleerde leefkeuken is voorzien alle comfort: Borretti gasfornuis, steamer, microgolfoven, vaatwasser, extra grote koelkast en wijnkoeler (allemaal Miele toestellen). De talrijke ingemaakte kasten zorgen voor een maximale opbergruimte. Aansluitend: de praktisch ingerichte wasruimte en bijkeuken. Ook hier veel ingemaakte kasten: vestiaire, schoenenkast, berging, ... Handig is de koker waarlangs de was meteen vanuit de badkamer hier terecht komt.

Zoek je ook een thuiswerkruimte? De home-office op het gelijkvloers is hiervoor ideaal. Privé werken of toch een connectie met de rest van het gezin? Alles is mogelijk.

Op de eerste verdieping: 4 zeer ruime slaapkamers, allen voorzien van parketvloeren. In de master-bedroom beschik je over een ruime dressing en een privé-badkamer. Hier heb je een dubbele wastafel, een royale inloopdouche, een luxueus ligbad en een toilet. De tweede badkamer is voorzien van een douche, bad, dubbele wastafel en toilet en bevindt zich tussen 2 slaapkamers.

Op de zolderverdieping: een extra tip-top afgewerkte bureauruimte.Heb je nog extra slaapkamers of hobbyruimte nodig? Dan zijn hier zeker mogelijkheden! Verder vind je hier ook de technische ruimte.

De woning beschikt over een kelder waar zich de technieken van het domoticasysteem bevinden. Met de Easing domotica kan je verlichting, muziek en klimaat eenvoudig per ruimte regelen. De hele woning is trouwens voorzien van een kruipkelder.

Vooraan is er ruime parkeergelegenheid en natuurlijk is er ook nog de dubbele inpandige garage met extra plaats voor fietsen. Rijd je elektrisch? Ook een elektrische laadpaal werd voorzien.

De tuin is volledig aangelegd en je geniet er van het gezellig (verwarmde) terras en een prachtig zwembad met poolhouse. Strek je benen en neem een frisse duik! Het zwembad beschikt over een recente warmtepomp en robot.

Extra pluspunten:

·vloerverwarming met warmtepomp
·zonnepanelen
·zonnescherm aan het terras
·alarmsysteem
·regenwaterput
·grasrobot

Deze prachtig villa is gelegen in de groene omgeving van Schiplaken nabij het Steentjesbos en de Vaart. Een ideale omgeving om te fietsen en te wandelen. Op wandelafstand van het centrum met ao. een bakker, slager, bibliotheek, huisarts, kapper en school. Daarnaast een vlotte verbinding naar Leuven, Mechelen, Brussel & Antwerpen.

Wil je graag meer informatie of een bezoek? Wij helpen je zeker verder!

015 20 36 00 - info@domoxim.be

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 1.485.000
Kadastraal Inkomen
€ 2.968
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2008
Grond oppervlakte
1564 m2
Bewoonbare oppervlakte
323 m2
Referentie
R5QKS9CTU58A
Makelaar Code
1870387
EPC Waarde
53 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
20210605-0002425134-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woonpark
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
14 Nov 2023
€1.485.000 / --
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com