Home Huis 3891 Borlo
Homsemstraat



immo Kaart

Homsemstraat , 3891 Borlo

Huis in Borlo
300 m² wonen
1022 m² perceel
4 slaapkamers
Prijs op aanvraag

Homsemstraat - 3891 Borlo - Het voordeel bij het kopen van deze twee halfopen bebouwingen is glashelder: jij beslist alles zelf.

Je kan voor budgetvriendelijke oplossingen kiezen en zo de kosten drukken of je kosten spreiden. Dergelijke woningen kunnen dus een stuk voordeliger uitkomen en als je zelf een handige Harry bent kan je manuren uitsparen.

De renders toegevoegd aan de foto's geven een beeld van het eindresultaat van de woningen.
Het terrein heeft een totaaloppervlakte van 10are 22ca en is westelijk georiënteerd met een prachtig zicht op het achtergelegen agrarisch gebied.

In totaliteit is er bruto bewoonbare oppervlakte van om en bij de 300m² ter beschikking, verdeeld over de twee woningen en drie bouwlagen.

De woning links gelegen bij het zien naar de voorgevel is ongeveer 150m² groot.

Vóór deze woning werd een carport voorzien die dadelijk toegang geeft tot de inkomhall. Achter de carport is een grote ruimte voorzien die bvb kan dienen als berging. Naast de trap die ons leidt naar het eerste verdiep is er ook nog extra bergruimte mogelijk in de inkomhal.

Aangekomen op de eerste verdieping kan jouw droomkeuken voorzien worden tussen de eethoek (straatkant) en de zithoek (achterkant). Op het verdiep is tevens ook ruimte voor een gastentoilet. In het verlengde van de zithoek kan een terras worden gemaakt waar men zalig kan genieten van de avondzon.
Tot slot is er nog de tweede verdieping met mogelijkheid voor twee grote slaapkamers, een nachthall, een badkamer, apart toilet en een technische ruimte.

De woning rechts gelegen bij het zien naar de voorgevel heeft eveneens een oppervlakte van ongeveer 150m².
Hier is de toegang voorzien in de voorgevel met ernaast een inpandige garage waar nog veel ruimte beschikbaar is om eventueel te gebruiken als berging.

Aangekomen op de eerste verdieping kan de keukenruimte voorzien worden tussen de eethoek (achterkant) en de zithoek (voorkant). In het verlengde van de eethoek is een terras voorzien, waar men eveneens kan genieten van de avondzon.
Tevens is hier plaats voor een gastentoilet.
Tot slot is er nog de tweede verdieping met mogelijkheid voor twee grote slaapkamers, een nachthall, een badkamer naar wens, apart toilet en een technische ruimte. Aan ruimte dus geen gebrek!

De gedetailleerde plannen van de woningen kan u terugvinden op onze website, onder het tabblad "downloads".

Naast het grote voordeel dat deze woningen gunstig gelegen zijn, op slecht 4 kilometer van de autosnelweg (E40) en de N80 (Gingelom - Sint-Truiden) liggen de Notariskosten bij aankoop ook een stuk lager.

Ben je een beetje handig of heb je familie/vrienden die je met een aantal zaken kunnen helpen, dan kunnen deze woningen een verstandige optie zijn. Je kan je smaak en stijl nog integreren en voor de meest praktische oplossingen kiezen. Voor de zaken waar je minder goed in bent, kun je alsnog professionele hulp inschakelen.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
1022 m2
Bewoonbare oppervlakte
300 m2
Referentie
9980620210903201059
Makelaar Code
3073
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
Ja
Prijs Geschiedenis
15 Sep 2021
-- / RT Vastgoed
03 Sep 2021
€230.000 / RT Vastgoed

Meld u hier GRATIS aan om de extra informatie en prijshistoriek te bekijken van de

Homsemstraat , 3891 Borlo.


Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com