immo Kaart

, 1404 Bornival

Huis in Bornival
110.336 m² perceel
Prijs op aanvraag

Dit riante paardeneigendom op ca. 11 ha is gelegen in Bornival. Bornival is een deelgemeente van Nijvel en ligt in onze Franse Gemeenschap, ten noorden van de hoofdstad Brussel. De af- en oprit van de E19 is op minder dan 5km verwijderd, waardoor men zich makkelijk kan verplaatsen. In de nabijheid zijn overigens talrijke wandelroutes aanwezig.

Het eigendom zelf biedt plaats voor de beoefening van de paardensport in de ruime zin van het woord. Meer dan 50 paarden kunnen hier huisvesten in de binnen- of loopstallen. Naast de huisvesting van de paarden zijn ook alle voorzieningen aanwezig om de paarden goed te verzorgen en te trainen. Zo zijn er meerdere solaria en poetsplaatsen aanwezig met bijhorende zadelkamers. Verder is er enorme buitenpiste van ca. 50m x 90m met geopad bodem aanwezig. Bovendien is er nog een verlichte overdekte piste van ca. 20m x 40m aanwezig en een volledig gesloten binnenpiste van ca. 25m x 60m met geopad bodem, sproeiinstallatie en tribune. De paarden kunnen hun benen strekken in verschillende grote weides, die gelegen zijn tussen de ruime galopbaan of in één van de aanzienlijke paddocks. Er is ook nog een stapmolen aanwezig, die plaats geeft aan acht paarden. Hooi en stro kan bewaard worden in één van de verschillende opslagplaatsen/-loodsen. Voer kan dan weer gestockeerd worden in silo’s. Via een volledige gebetonneerde, brede weg rondom het complex kan men de mesthoop bereiken. Het eigendom heeft bovendien parkeermogelijkheden zat, waardoor er makkelijk (grote) evenementen georganiseerd kunnen worden.

De faciliteiten houden hier niet op. Naast de beoefening van de paardensport kan er genoten worden van horecamogelijkheden. Aangrenzend aan de binnenpiste, immers, bevindt zich een cafetaria met bar en keuken. Er is ook een buitenterras, dat uitziet op de buitenpiste.

Ten slotte zijn er ook woongelegenheden: naast een appartement en twee studio's is er ook een casco ruimte, die vrij ingevuld kan worden als één of twee extra appartementen. Verder is er een aparte bureau aanwezig.

Kortom, dit paardeneigendom is allesomvattend en biedt alle kansen om topsport te kunnen beoefenen.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
110.336 m2
Referentie
L2QAT7J7QMRK
Makelaar Code
IF-3690
EPC Waarde
376 kWh/m2
EPC Label
D
EPC Certificaat
20221026001814
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Ja
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Agrarisch gebied
Overstromingsgebied
Geen overstromingsgevoelig gebied
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com