Home Huis 3370 Boutersem
Lubbeeksestraat 50



immo Kaart

Lubbeeksestraat 50, 3370 Boutersem

Huis in Boutersem
160 m² wonen
1060 m² perceel
3 slaapkamers
€364.000

Lubbeeksestraat 50 - 3370 Boutersem - Omschrijving:
Deze mooie woning in halfopen bebouwing bevindt zich in Roosbeek, een deelgemeente van Boutersem. De woning biedt aangename leefruimtes op het gelijkvloers, 4 kamers op de verdieping, een geïsoleerde zolderverdieping en een inpandige garage. Achteraan de woning is er een veranda en vervolgens een grote tuin met grasperk.
Omvattende:
Gelijkvloers: inkomhal, zit- en eetkamer, keuken en eetplaats, berging, veranda, toiletruimte, garage
Eerste verdieping: nachthal en bureau, 4 kamers, badkamer
Zolderverdieping: geïsoleerde zolderverdieping
Oprit en tuin: oprit, deels ommuurde tuin met grasperk
Ligging: de woning bevindt zich in Roosbeek, een deelgemeente van Boutersem. Bushaltes zijn vlakbij, het station van Vertrijk bevindt zich op een 2,5 kilometer en de aansluiting met de E40 Brussel/Luik op een 4-tal km.
De beschikbaarheid van deze woning is onderling overeen te komen.
INDELING
Gelijkvloers
Inkomhal: de voordeur met doorschijnende glaspartij leidt tot de inkomhal van de woning, die plaats biedt voor een vestiaire. Rechts leidt een deur naar de keuken en links leidt een deur naar de zit- en eetkamer. De vloer in de inkomhal is bekleed met een beigebruine keramische tegel.
Zit- en eetkamer: links in de inkomhal leidt een deur naar de zit- en eetkamer. In de zitkamer geeft een grote raampartij in 3 delen uit op de voortuin, in de eetkamer geven een buitendeur met glaspartij met een vast raam ernaast uit aan de achterkant van de woning. Van hieruit leiden deuren naar de veranda en naar de keuken. De vloer in de zit- en eetkamer is bekleed met dezelfde beigebruine tegel als in de inkomhal.
Keuken en eetplaats: de deur rechts in de inkomhal leidt naar de keuken, die is uitgerust met een dubbele wastafel met druipvlak, een elektrisch fornuis met oven onderaan, een dampkap en keukenkasten en -lades onder en boven het werkblad. De grote raampartij in 3 delen in de keuken en eetplaats geeft uit op de voortuin. Van de keuken leiden deuren naar de zit- en eetkamer en naar de berging. De vloer in de keuken is bekleed met dezelfde tegel als in de inkomhal en de wand boven het aanrecht is bekleed met een geassorteerde tegel.
Berging: een deur in de keuken geeft toegang tot een ruime berging, vanwaar de trap naar de bovenverdieping leidt en een deur eronder toegang geeft tot de kelder. De vloer in de berging is betegeld en van hieruit leidt ook een deur naar de veranda.
Veranda: de veranda achteraan de woning is opgetrokken met verschillende glaspartijen met in het midden een buitendeur die naar de oprit en tuin leidt. Rechts in de veranda leidt een deur tot de doorgang naar de garage en tot de toiletruimte. De vloer in de veranda is bekleed met vinyltegels.
Toiletruimte: de toiletruimte is uitgerust met een toilet en lavabo. Een klein, hoger geplaatst raam zorgt hier voor daglicht en verluchting. De vloer in de toiletruimte is bekleed met dezelfde vinyltegels als in de veranda en de wanden zijn tot op stahoogte bekleed met witgrijze tegels.
Garage: via de automatische sectionale poort bereikt men de garage, die plaats biedt aan één wagen en ook de nodige aansluitingen heeft voor wasmachine en droogkast. Hier bevinden zich de CV-ketel en een extra uitgietbak. Een dubbel raam zorgt hier voor daglicht. Van de garage leidt een deur naar de gang die tot de veranda leidt. De vloer in de garage is bekleed met beton.
Eerste verdieping
Via de trap bereikt men de nachthal op de verdieping, waar de vloer bekleed is met vinyl. In de nachthal en de aansluitende bureau- en hobbyruimte geven verschillende raampartijen uit richting tuin.
3 slaapkamers: de slaapkamers op deze verdieping hebben alle 3 aangename afmetingen. De slaapkamer aan tuinkant heeft een dubbel raam en de 2 kamers aan de voorkant van de woning hebben elk een raampartij in 3 delen. Een van deze slaapkamers heeft een bijkomende raamdeur met glaspartij die uitgeeft op een klein balkon. De vloer in de slaapkamers is bekleed met vinyl.
Badkamer: de badkamer is uitgerust met een dubbel lavabomeubel met spiegelkastjes bovenaan en een kolomkast langs de zijkant, een ligbad met douchewand en een toilet. De vloer in de badkamer is bekleed met vinyl en de wand aan het ligbad en boven de wastafels is betegeld.
Bureau en hobbyruimte: van de nachthal leiden 2 treden tot een open ruimte die is ingericht als bureau. Van hieruit leidt een deur naar een ruime kamer die zich boven de garage bevindt, die momenteel als hobbykamer is ingericht maar ook perfect als slaapkamer kan ingericht worden. Een boograam met verschillende glaspartijen zorgt hier voor veel aangenaam daglicht. De vloer in deze kamer is bekleed met vinyl.
Zolderverdieping
De vaste trap leidt vervolgens tot de geïsoleerde zolderverdieping, die zich over dezelfde oppervlakte strekt als de eerste verdieping en desgewenst ook nog ingericht kan worden. Een enkel raam zorgt hier voor daglicht.
Oprit en tuin
De aangelegde inrit links van de woning leidt tot aan de garagepoort achteraan de woning. Vervolgens strekt het grasperk zich tot helemaal achteraan de ommuurde tuin.
Bijzondere specificaties en aandachtspunten:
- Schrijnwerk in hout met dubbele beglazing en rolluiken
- CV op mazout
Conclusie:
Deze mooie woning in halfopen bebouwing biedt aangename leefruimtes op het gelijkvloers, 4 kamers op de verdieping, een geïsoleerde zolderverdieping en een inpandige garage. Achteraan de woning is er een veranda en vervolgens een grote tuin met grasperk. De woning bevindt zich in Roosbeek, een deelgemeente van Boutersem. Bushaltes zijn vlakbij, het station van Vertrijk bevindt zich op een 2,5 kilometer en de aansluiting met de E40 Brussel/Luik op een 4-tal km.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 364.000
Kadastraal Inkomen
€ 986
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1937
Grond oppervlakte
1060 m2
Bewoonbare oppervlakte
160 m2
Referentie
1I7ZYLNIU-IB
EPC Waarde
511 kWh/m2
EPC Label
F
EPC Certificaat
3039823
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Neen
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
13 Nov 2023
€364.000 / Itimmo
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com