Home Huis 3370 Boutersem
Groenstraat 35



immo Kaart

Groenstraat 35, 3370 Boutersem

Huis in Boutersem
141 m² wonen
861 m² perceel
3 slaapkamers
€284.000

Groenstraat 35 - 3370 Boutersem - Omschrijving: deze te renoveren woning in halfopen bebouwing bevindt zich in een vrij rustige straat in Roosbeek, een deelgemeente van Boutersem. De woning biedt tal van mogelijkheden dankzij de aangename leefruimtes op het gelijkvloers, de 3 kamers op de verdieping en de zolderverdieping die desgewenst ook nog ingericht kan worden. Achter de woning is er een tuin met grasperk en tuinbergingen.
Omvattende:
Gelijkvloers: inkomhal, zit- en eetkamer, tussenkamer, keuken, badkamer
Eerste verdieping: nachthal, 3 slaapkamers
Zolderverdieping: ruime bergzolder
Kelderverdieping: 2 compartimenten
Oprit, garagebox en tuin: oprit, garagebox, tuin met grasperk en tuinberging
Ligging: de woning bevindt zich in een rustige zijstraat van de Leuvensesteenweg in Boutersem, met bushaltes op 1km, het station van Vertrijk op een 2-tal km en de aansluiting met de E40 op 4 km (Leuven/Brussel – Luik) op een 4-tal km. Kinderkribbe, basisschool, apotheek en dokter op wandelafstand. Okay winkel in nabije buurt ( 3 km), bakker en kapper in het dorp.
Deze woning is onmiddellijk beschikbaar
INDELING
Gelijkvloers
Inkomhal: de matte raampartij bovenaan in de houten voordeur zorgt voor aangenaam daglicht in de inkomhal. Rechts leidt een deur naar de zitkamer en een deur rechtdoor leidt naar de eetkamer. Links in de inkomhal bevindt zich de houten trap naar de bovenverdieping. De vloer in de inkomhal is bekleed met in motief geplaatste, gekleurde tegels.
Zit- en eetkamer: via de deur rechts in de inkomhal bereikt men eerst de zitkamer, waar een raampartij in 3 delen uitgeeft aan de voorkant van de woning. Langs de wand in de zitkamer is er plaats voor een voorzetkachel. Vervolgens bereikt men de eetkamer, waar een dubbel raam uitgeeft op de oprit aan de zijkant van de woning. In de eetkamer staat een voorzetkachel (aardgas) langs de wand. De vloer in de zit- en eetkamer is bekleed met in motief geplaatste, gekleurde tegels.
Tussenkamer: van de eetkamer leidt een deur naar een kamer tussen de eetkamer en keuken, die naar wens kan ingericht worden. Het dubbele raam in deze ruimte geeft opnieuw uit aan de zijkant van de woning. Ook hier is een voorzetkachel aanwezig en is de vloer bekleed met in motief geplaatste, gekleurde tegels.
Keuken en eetplaats: de keuken is functioneel ingericht en biedt een wastafel, plaats voor een (gas)kookfornuis, een dampkap en keukenkasten langs twee wanden. De 2 dubbele raampartijen en de buitendeur met glaspartij geven uit op de oprit naast de woning. De vloer in de keuken is bekleed met witte, gespikkelde cementtegels.
Badkamer en toiletruimte: een deur in de keuken leidt naar de badkamer, die is uitgerust met een lavabo en een ligbad. Een harmonicadeur links in de badkamer leidt naar het toilet. De raampartij in de badkamer geeft ook uit aan de zijkant van de woning en de vloer in de badkamer is bekleed met dezelfde cementtegels als in de keuken.
Eerste verdieping
Via de houten trap in de inkomhal bereikt men de nachthal op de verdieping, waar de vloer bekleed is met vasttapijt. Een dubbel raam zorgt hier voor aangenaam daglicht.
3 slaapkamers: de 3 slaapkamers op de verdieping hebben aangename afmetingen en beschikken elk over een dubbel raam. De vloer in de slaapkamers is bekleed met hetzelfde vasttapijt als in de nachthal.
Zolderverdieping
De vaste trap leidt vervolgens tot het luik naar de zolderverdieping, die desgwenst ook nog kan verder ingericht worden als bewoonbare ruimte. Een houten raam zorgt hier voor daglicht.
Kelder
In de eetkamer leidt een deur tot de trap naar de kelder, die bestaat uit 2 compartimenten. De nutsvoorzieningen worden hier ingeleid. De vloer in de kelder is gebetonneerd.
Oprit, garagebox en tuin met tuinbergingen
De oprit links van de woning biedt plaats aan meerdere wagens en leidt tot aan de garagebox. Rechts van het tuinpad is er nog een ruime berging en vervolgens leidt het pad tot aan de tuin met grasperk met verzicht over het achtergelegen agrarisch gebied.
Bijzondere specificaties en aandachtspunten:
- Schrijnwerk grotendeels in hout met enkele beglazing
- Op het eerste verdiep aan de voorgevel werden de ramen recentelijk vervangen
door PVC ramen met dubbele beglazing
Conclusie:
Deze te renoveren woning in halfopen bebouwing biedt tal van mogelijkheden dankzij de aangename leefruimtes op het gelijkvloers, de 3 kamers op de verdieping en de zolderverdieping die desgewenst ook nog ingericht kan worden. Achter de woning is er een tuin met grasperk en tuinbergingen. De woning bevindt zich in een rustige zijstraat van de Leuvensesteenweg in Boutersem, met bushaltes vlakbij, het station van Vertrijk op een 2-tal km en de aansluiting met de E40 (Leuven/Brussel – Luik) op een 4-tal km.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 284.000
Kadastraal Inkomen
€ 659
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1951
Grond oppervlakte
861 m2
Bewoonbare oppervlakte
141 m2
Referentie
T1AV2W793NGS
EPC Waarde
943 kWh/m2
EPC Label
F
EPC Certificaat
3033969
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Neen
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
deels woongebied , deels agrarisch gebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
29 Jan 2024
€284.000 / Itimmo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com