immo Kaart

, 3960 Bree

Huis in Bree
16 000 m² perceel
3 slaapkamers
€720.000

Uniek renovatieproject met ideale ligging.Deze woning is gelegen op een boogscheut van alle belangrijke wedstrijdcentra.Makkelijk te bereiken via de verbindingsbaan, waarlangs het gelegen is, de N73.

Deze te renoveren parel omvat een gezellig woonhuis, garage, loodsen en een achterliggende schuur die momenteel dienst doet als inloopstal. Het weiland is achter het huis gelegen. Een deel van de weides is reeds afgemaakt met het oog op het houden van paarden. Mogelijkheid tot aankoop achterliggende weilanden (+/- 8,5ha)

Wanneer we het woonhuis binnengaan via de garage komen we eerst in de keuken. Links langs de keuken bevindt zich een badkamer en de living. Als we door de living lopen komen we terecht in de inkomhal, deze is ook rechtstreeks te bereiken via de keuken. Achter de trap in de inkomhal is een gastentoilet en de deur naar de kelder. Links langs de hoofdingang is het bureel, deze ruimte krijgt een extra gezellige toets dankzij het gebogen raampartij dat ook langs de buitenzijde de typische uitstraling aan het huis geeft. De bovenverdieping telt 4 ruime slaapkamers.

Verder zijn er 4 loodsen aanwezig. In de loodsen links langs de woning zijn 2 burelen voorzien. Achteraan in de loods is er voldoende ruimte voor het creëren van paardenstallen of dergelijke. De afmetingen van de loods links langs het huis is 20m x 35m en de inloopstal heeft een afmeting van 13m x 30m.

Uiterst links is en nog een garage/werkplaats (voorheen garage gespecialiseerd in verkoop en herstelling van traktoren) dewelke dienst kan doen als garage voor herstellingen aan landbouwvoertuigen, traktoren, paardrijtuigen, ....

Diverse mogelijkheden!

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 720.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
16 000 m2
Referentie
1914120190627151428
Makelaar Code
IF-2749
EPC Waarde
474 kWh/m2
EPC Label
E
EPC Certificaat
1886338
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Neen
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Landschappelijk waardevolle agrarisch gebied
Overstromingsgebied
n/a

Meld u hier GRATIS aan om de extra informatie en prijshistoriek te bekijken van de

, 3960 Bree.


Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com