Home Huis 8000 Brugge
Moerstraat 54



immo Kaart

Moerstraat 54, 8000 Brugge

Huis in Brugge
1138 m² perceel
8 slaapkamers
Prijs op aanvraag

Moerstraat 54 - 8000 Brugge - ‘Huus ghenaemt Sinte Aernoudt' staat ingemetseld in de achtergevel van dit indrukwekkend dubbel herenhuis. Een droom van een ligging in de Moerstraat, vlakbij de Leeuwenbrug, op St Jakobs, een stille plek in het volle centrum, alle winkels op een steenworp, de stad vlot in en uit. Een statige notariswoning met aanpalend de vroegere kantoren, het geheel gericht naar de sublieme tuin, heel privatief zonder inkijk, een groene stadsoase palend aan de voortkabbelende Speelmansrei en met rechtstreeks toegang tot de opbrengseigendom in de zijstraat (2 grote appartementen, 4 garages en een zolder). Een uniek stukje onroerend goed in de mooiste kunststad van de
Nederlanden.

Herenhuis Moerstraat 54-56
Gelijkvloers : grote inkomhal met statige trap en balken, royale salon suite (salon met marmeren schouw, molures en artistiek beschilderd plafond, dubbele deur, suite in plancher met schouw, molures en rozassen, ijzeren terrasdeur en dito ramen, zonnige eetkamer uitgevend op de tuin, marmeren vloer en brede Vlaamse schouw, grote keuken, overgang naar beroepsgedeelte, inkomhal wit-zwarte marmeren vloer, lift tot de 2de verdieping, wachtkamer marmeren vloer + brede schouw, groot bureau, bureau notaris in plankenvloer, 2 antieke bibliotheekkasten zijn inclusief, toilet, fotokopielokaal. Verdiep : nachthal (Z/W vloer), slaapkamer 1 met marmeren schouw en plancher en gepleisterde balken, slaapkamer 2 is een wintersalon met schouw en prachtig zicht op de tuin, slaapkamer 3 in plancher met identiek plafond als slaapkamer 1, slaapkamer 4 vooraan met lavabo, slaapkamer 5 met vloer en aansluitend badkamer met zitbad.Kant beroepsgedeelte : slaapkamer 6 in parket, slaapkamer 7 is de masterbedroom met en suite een badkamer met ligbad en dubbele lavabo, sas met inbouwkasten, toilet met douche, slaapkamer 8 met badkamer ensuite (ligbad en lavabo).Grote zolder (dak vernieuwd in 1961, onderdak, niet geïsoleerd, zolderkamers (archief),
conciërgeappartementje met living met marmeren schouw, keukentje, badkamer en 2 slaapkamers. Bijna volledig onderkelderd. CV.

Opbrengsteigendom Leeuwstraat 3
Gelijkvloers : inkom appartementen, 4 afzonderlijke garages aan straatzijde, diverse bergingen en washuis.
Op verdieping 1 en 2: telkens een appartement met inkom, ruime living en eetkamer met zicht op de Leeuwebrug, keuken, badkamer, toilet, 2 slaapkamers.
Ruime zolder.

Stedenbouwkundig info: gelegen in woongebieden met culturele, historische en/of esthetische waarde; er werden geen recente stedenbouwkundige vergunningen afgeleverd; geen dagvaarding wegens bouwmisdrijven; geen voorkooprechten; niet gelegen in een verkaveling.
Overige info : niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied; niet opgenomen in de inventaris van het bouwkundig erfgoed.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
1138 m2
Referentie
1519120190417151534
Makelaar Code
642
EPC Waarde
441 kWh/m2
EPC Label
E
EPC Certificaat
20181106-0002105426-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Niet ingegeven
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a

Meld u hier GRATIS aan om de extra informatie en prijshistoriek te bekijken van de

Moerstraat 54, 8000 Brugge.


Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com