Home Huis 3650 Dilsen-Stokkem
Vissersstraat 3



immo Kaart

Vissersstraat 3, 3650 Dilsen-Stokkem

Huis in Dilsen-Stokkem
751 m² wonen
3420 m² perceel
7 slaapkamers
€995.000

Vissersstraat 3 - 3650 Dilsen-Stokkem - Bekijkt U de woning via een aanverwante website ga dan naar www.machon.be en klik op "GRONDPLAN" voor meer foto's, afmetingen en plannen!+++

Dit unieke villa-landhuis bevindt zich in de Vissersstraat te Dilsen-Stokkem, een gemeente in Oost-Limburg tegen de Nederlandse grens en liggende in een plattelandsomgeving.

De tuin werd ontworpen door inschakeling van een tuinarchitect en is in volle harmonie met de zeer aangename en rustige omgeving. Hier geniet men van alle rust en privacy. Over de zwemvijver heen kijkt men naar de Oude Maas met achteraan het Maasbekken en een eindeloos zicht over de Maaslandse velden.

Met respect voor het behoud van de eigenheid en het typerende hoeve-karakter, werd deze voormalige hoeve in 1990 verbouwd en uitgebreid tot een zeer karaktervolle en ruime villa. Enorm voordeel is het tijdloze karakter van zowel het in- als exterieur. Zodoende ontleent het pand zich perfect voor een eerder klassieke/landelijke invulling of een klassevolle moderne aankleding. Er werd steeds gekozen voor het gebruik van zeer degelijke materialen.

Het hellend dak werd geïsoleerd met 10 cm minerale wol. Ook de muren en de vloeren zijn voldoende geïsoleerd wat resulteert in een gunstige EPC-score en een zuinig energieverbruik. Er kan steeds worden bijverwarmd via een van de open haarden. In de eetkamer, keuken, woonkamer en badkamer boven is er vloerverwarming aanwezig. De sanitaire cellen werden steeds voorzien van ventilatie via mechanische af- en aanvoer.

Indeling gvl: inkomhal, vestiarie, toilet, zithoek, woonkamer met bureau, eetkamer, keuken, sas, veranda, sas, wasplaats, toilet, berging, garage (3 staanplaatsen);
indeling niveau +1: hobbykamer (slpkmr 1), berging, bureau (slpkmr 2), badkamer, dressing, slpkmr 3, nachthal, slpkmr 4, slpkmr 5, toilet, badkamer 2, slpkmr 6, slpkmr 7;
Ook is er nog een kelder aanwezig van ca. 40m2 die uitermate geschikt is voor de stockage van wijnen.

karaktervolle hoeve in een zeer groen landschap, perfect in harmonie met de omgeving waar men tevens geniet van zeer veel licht, ruimte en comfort?

Kom dan snel zelf alle troeven van de woning ontdekken.
Neem contact op met ons kantoor voor meer info of het inplannen van een bezoek. Bereikbaar via 011/21.31.41 of via info@machon.be.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 995.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1990
Grond oppervlakte
3420 m2
Bewoonbare oppervlakte
751 m2
Referentie
1578720190429091410
EPC Waarde
254 kWh/m2
EPC Label
C
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Parkgebied
Overstromingsgebied
Ja

Meld u hier GRATIS aan om de extra informatie en prijshistoriek te bekijken van de

Vissersstraat 3, 3650 Dilsen-Stokkem.


Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com