Home Huis 3384 Glabbeek
Butschovestraat 11



immo Kaart

Butschovestraat 11, 3384 Glabbeek

Huis in Glabbeek
149 m² wonen
942 m² perceel
3 slaapkamers
€299.000

Butschovestraat 11 - 3384 Glabbeek - Omschrijving:
Deze woning in open bebouwing bevindt zich in de landelijke omgeving van Glabbeek. De woning biedt fijne leefruimtes op het gelijkvloers en 3 kamers op de verdieping. Achteraan de woning is er een volledig omheinde tuin met de nodige tuinbergingen.
Omvattende:
Gelijkvloers: inkomhal, zit- en eetkamer, keuken en eetplaats, veranda, toiletruimte, bergruimtes
Eerste verdieping: nachthal, 3 slaapkamers, badkamer
Zolderverdieping: bergzolder (mogelijkheid tot bijmaken van kamers)
Kelderverdieping: 2 compartimenten
2 garages
Oprit, omheinde tuin: oprit, omheinde tuin met tuinbergingen
Ligging: de woning bevindt zich in een landelijke omgeving op een 5-tal km van het centrum van Glabbeek en op 7 km van Boutersem. Bushaltes zijn dichtbij en de aansluiting met de N29 Tienen/Bekkevoort bevindt zich op een 4-tal km.
Deze gezinswoning is onmiddellijk beschikbaar.
INDELING
Gelijkvloers
Inkomhal: de inkomhal leidt links naar de zitkamer, rechtdoor naar de keuken en eetplaats en rechts tot de trap naar de bovenverdieping en de deur naar de kelder. De glaspartijen in de voordeur zorgen hier voor het nodige daglicht. De vloer in de inkomhal is bekleed met een beigebruine keramische tegel.
Zit- en eetkamer: via de deur links in de inkomhal bereikt men eerst de zitkamer, waar een raampartij in 3 delen uitgeeft op de voortuin. Langs de wand in de zitkamer bevindt zich een sierschouw. Van de zitkamer leidt een 3-delige deur met loodglas naar de aangrenzende eetkamer, waar een dubbele raampartij uitgeeft aan de zijkant van de woning en een houten, 3-delige raampartij uitgeeft in de veranda. Langs de wand in de eetkamer bevindt zich een pelletkachel. Rechts leiden deuren naar de keuken en naar de inkomhal. De vloer in de zit- en eetkamer is bekleed met een beigebruine tegel.
Keuken en eetplaats: via de inkomhal of via de eetkamer bereikt men de ruime keuken, die is uitgerust met een wastafel met druipvlak, een vitrokeramische kookplaat en dampkap en keukenkasten en -lades boven en onder het aanrecht en in de kolomkasten. Het dubbele raam boven het aanrecht geeft uit in de veranda. Ter hoogte van de eetplaats bevindt zich een kachel en geeft een 3-delige raampartij uit aan de zijkant van de woning. De vloer in de keuken is bekleed met een beigegroene tegel.
Veranda: een deur in de keuken geeft toegang tot de veranda, waar een 3-delige raampartij en een buitendeur met glaspartij toegang geven tot de oprit links van de woning. De vloer in deze ruimte is bekleed met witte, gespikkelde tegel en van hieruit leiden deur naar de toiletruimte en de berging achteraan de woning.
Toiletruimte: een deur rechts in de veranda leidt tot de toiletruimte, voorzien van een toilet en lavabo. Een hoger geplaatst kiepraam zorgt hier voor daglicht en verluchting en de vloer in de toiletruimte is bekleed met dezelfde tegel als in de veranda.
Bergingen: via de veranda bereikt men een eerste bergruimte, waar zich de CV-ketel en een handbediende waterpomp bevinden. De vloer is hier bekleed met een bruine tegel en een kiepraam zorgt voor daglicht. Een houten deur leidt van hieruit naar een extra bergruimte. De deur met glaspartij rechtdoor in de berging leidt naar de garage met rolpoort.
Eerste verdieping
Via de trap in de inkomhal bereikt men de nachthal op de verdieping, waar de vloer bekleed is met een beigebruine vinyl.
3 slaapkamers: de 2 grote slaapkamers hebben heel aangename afmetingen en beschikken elk over een raampartij in 3 delen. De wat kleinere kamer heeft een dubbel raam. De vloer in de slaapkamers is bekleed met dezelfde vinyl als in de nachthal.
Badkamer: de badkamer is uitgerust met een lavabo met spiegel, een instapdouche en een ligbad. Een dubbel raam zorgt hier voor daglicht en verluchting. De vloer is bekleed met dezelfde vinyl als in de nachthal en van de badkamer leidt een deur tot de trap naar de bergzolder.
Zolderdieping
Een deur in de badkamer leidt tot de vaste trap naar de zolderverdieping, die dient als bergzolder.
Kelder
Een deur onder de trap op het gelijkvloers leidt tot de metalen trap naar de kelder, die bestaat uit 2 compartimenten. Het water wordt hier ingeleid en hier bevindt zich de circulatiepomp voor het regenwater.
2 garages
De eerste garage met kantelpoort is bereikbaar via de oprit links van de woning. De 2e garage heeft een rolpoort en is bereikbaar via de straat rechts van de woning (Heirbaan). Van de 2e garage leidt een deur naar de berging achteraan de woonst en een andere deur leidt naar de tuin.
Oprit, omheinde tuin en tuinberging
De oprit links van de woning is bereikbaar via een dubbele tuinpoort en biedt plaats aan meerdere wagens. Van hieruit leidt een pad links langs de tuinberging naar de volledig omheinde tuin met grasperk.
Bijzondere specificaties en aandachtspunten:
- Schrijnwerk in pvc met dubbele beglazing en rolluiken
- CV op mazout, radiatoren met thermostatische kranen
Conclusie:
Deze woning in open bebouwing biedt fijne leefruimtes op het gelijkvloers en 3 kamers op de verdieping. Achteraan de woning is er een volledig omheinde tuin met de nodige tuinbergingen. De woning bevindt zich in een landelijke omgeving op een 7-tal km van het centrum van Boutersem en op 7,5 km van Lubbeek centrum. Bushaltes zijn dichtbij en de aansluiting met de N29 Tienen/Bekkevoort bevindt zich op een 4-tal km.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 299.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1956
Grond oppervlakte
942 m2
Bewoonbare oppervlakte
149 m2
Referentie
V3NUK589Y6LY
EPC Waarde
495 kWh/m2
EPC Label
E
EPC Certificaat
2868153
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Neen
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
woongebied landelijk karakter
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
17 Apr 2023
€299.000 / Itimmo
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com