Home Huis 3803 Gorsem
Planterijstraat 21



immo Kaart

Planterijstraat 21, 3803 Gorsem

Huis in Gorsem
390 m² wonen
6239 m² perceel
6 slaapkamers
€649.000

Planterijstraat 21 - 3803 Gorsem - Zoeken jullie een nieuwe thuis voor jullie grote familie of een nieuw samengesteld gezin? Bent u op zoek naar een ideale locatie om wonen en het uitoefenen van een vrij beroep te combineren? Bekijk dan zeker deze karaktervolle villa in de doodlopende Planterijstraat in Gorsem, op een appelworp van Sint-Truiden.

De statige, witte villa uit 1950 biedt u bijna 400 m² woonoppervlakte en ligt op een prachtig domein van ongeveer 6300 m². Het huis is volledig omgeven door groen. Zo geniet u van de rust in de natuur terwijl u op fietsafstand van het centrum van Sint-Truiden en het station woont.

Deze villa verkeert in goede staat, maar kan een opfrisbeurt gebruiken. Alle houten ramen zijn voorzien van dubbel glas. De centrale verwarming gebeurt via een ondergrondse recente stookolieketel (2018). Verschillende terrassen rond de woning geven u de kans om op elk moment van de dag in de zon of in de schaduw te vertoeven.

Eén van de vele troeven van deze villa is de ruimte! U komt binnen in de inkomhal waar u ook een vestiaire en een gastentoilet heeft. Op het gelijkvloers vindt u de woonkamer (meer dan 40m²). Ondanks het ruime gevoel zorgt de pelletkachel hier voor een warme gezelligheid. Als je in de veranda zit, geniet je van het invallend zonlicht.

Nog op het gelijkvloers is er nog een aparte zitplaats en een ruimte die momenteel is ingericht als bureau. De vele kamers op de benedenverdieping, in combinatie met de uitgebreide parking voor de villa, maakt deze woning ideaal voor een vrij beroep. Mits enkele kleine ingrepen kan u beneden vrij eenvoudig een wachtkamer en praktijkruimte inrichten.

In de keuken beschikt u over alle nodige voorzieningen. Extra handig zijn de vele opbergkasten en de toog met een breed werkblad en een ingebouwde spoelbak. Nog op het gelijkvloers vindt een bijkeuken met zicht op de tuin en een wasplaats. Ook deze twee plaatsen bieden veel opbergruimte, net als de droge en koele kelder.

Via de nachthal bereikt u de eerste verdieping. Hier vindt u in totaal zes slaapkamers. Er zijn twee badkamers. De ene heeft een ligbad, een dubbele wastafel en een toilet. In de andere is er een toilet, wasbak en douche. Boven is er ook een dressing en een ruimte die momenteel is ingericht als speelkamer met inbouwkasten om alle speelgoed mooi in op te bergen. Net onder het dak bevindt zich een ruime en recent geïsoleerde zolder.

Meer troeven van deze prachtige villa ontdekt u met uw eigen ogen tijdens een rondleiding met één van onze makelaars. Graag nemen we u nog even mee naar het groen rond de woning. In de tuin is een vijver aangelegd en een ecologische bloementuin. Verder behoort een fruitboomgaard tot het eigendom en een verkoelend stukje bos vol bosanemonen. Groene vingers of gewoon op zoek naar een rustgevende omgeving waar je met volle teugen geniet van de natuur? Dan zal u zich hier heel snel thuis voelen.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 649.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.384
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1951
Grond oppervlakte
6239 m2
Bewoonbare oppervlakte
390 m2
Referentie
SPOH6O2QBHNI
Makelaar Code
3596
EPC Waarde
367 kWh/m2
EPC Label
D
EPC Certificaat
20220406-0002578856-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Nee
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Agrarisch gebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
01 Mar 2023
€649.000 / RT Vastgoed
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com