Home Huis 2270 Herenthout
Canadadreef 44



immo Kaart

Canadadreef 44, 2270 Herenthout

Huis in Herenthout
211 m² wonen
1850 m² perceel
4 slaapkamers
€535.500

Canadadreef 44 - 2270 Herenthout - PLAN NU ONLINE UW BEZOEK IN OF NEEM CONTACT OP MET ELISE.MASSON@COPANDI.BE
BEKIJK OOK ZEKER DE VIRTUELE TOUR VAN DEZE WONING

In de welbekende Canadadreef te Herenthout, omringd door bomen en natuur vinden we deze vrijstaande villa, gelegen op een zeer ruim perceel van 1850m². Deze woning biedt een ideale tuin om tot rust te komen. Gelegen vlakbij winkels en scholen, doch zeer rustig in een gezinsvriendelijke wijk. Als kers op de taart is er nog het zwembad, om tijdens die steeds warmer wordende zomers een verfrissende duik te kunnen nemen. Deze woning biedt 4 kamers, een badkamer, 2 aparte toiletten, een inpandige garage, ruime leefruimte, prachtige tuin, zwembad, keuken met zicht op tuin en een droge kelder.

INDELING

GELIJKVLOERS
We betreden deze woning en onmiddelijk valt de mooie trappenhal ons op. De ruime inkomhal is voorzien van een toilet. Naast het toilet hebben we nog toegang tot de inpandige garage met manuele poort. Wanneer we de woonkamer betreden krijgen we onmiddelijk zicht op de zeer ruime tuin en het zwembad, dankzij de recent vernieuwde raampartij over de volledige breedte van de leefruimte. Op de foto's kan u zien dat de eetkamer in connectie staat met de keuken. Deze keuken geeft ook zicht op de tuin en kan met de nodige aandacht en liefde omgetoverd worden tot een pareltje. In connectie met de keuken is er ook nog een droge kelderruimte. In de living is plaats er voor een groothoeksalon die extra warm en gezellig gemaakt kan worden dankzij de houtkachel. Naast het salon hebben we nog een leuke veranda, ideaal om even op te warmen na een verfrissende duik, of als gezellige extra ruimte in te zetten.

1STE VERDIEPING
Wanneer we de trap tot boven nemen hebben we op onze linkerzijde twee ruime kamers.Wanneer we verder wandelen treffen we nog een bureauruimte aan, dat ook kan ingezet worden als kinderkamer of dressing. Op het einde van de nachthal vinden we de grootste slaapkamer, net naast de badkamer. De badkamer is voorzien van een dubbele wastafel, ruime douche en een ligbad. Naast de badkamer is er ook nog een apart toilet voorzien.

TUIN
De grootste troef aan deze woning is de prachtige locatie en dan vooral de tuin. De bomen rond het perceel zorgen voor de nodige rust en privacy wanneer je een duik in het zwembad neemt. Het zwembad kreeg recent een nieuwe filter. Dankzij deze bomen heb je ook altijd een plekje in de schaduw als je het zonnekloppen even beu bent.
De oppervlakte van dit perceel zorgt er ook voor dat u tal van mogelijkheden hebt om uw eigen perfecte tuin te creeëren. Naast het zwembad heeft u ook nog een aparte overdekte plaats met barbecue en een handig tuinhuis voor het opbergen van alle materiaal.

BIJZONDERHEDEN

? PERFECTE LIGGING
? RUIM PERCEEL
? MOOI ZWEMBAD MET VERNIEUWDE FILTER
? 4 KAMERS
? RECENT VERNIEUWDE RAMEN

Vg - Wg - Gvkr - Gmo - Vv

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 535.500
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1975
Grond oppervlakte
1850 m2
Bewoonbare oppervlakte
211 m2
Referentie
J2EL02648YEX
Makelaar Code
EM-16462915
EPC Waarde
757 kWh/m2
EPC Label
F
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
12 Feb 2024
€535.500 / Copandi

Meld u hier GRATIS aan om de extra informatie en prijshistoriek te bekijken van de

Canadadreef 44, 2270 Herenthout.


Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com