immo Kaart

, 2270 Herenthout

Huis in Herenthout
182 m² wonen
681 m² perceel
3 slaapkamers
€519.000

Instapklare woning met garage nabij het centrum van Herenthout
Deze halfopen bebouwing werd opgebouwd in 2004, heeft in 2023 een grondige opfrisbeurt gehad en is prima onderhouden. Wat deze woning typeert is de landelijk huiselijke stijl afgewerkt met kwalitatieve materialen. Aan opbergruimte is er dankzij alle ingebouwde kasten nooit gebrek.
De woning bevindt zich in een rustige straat op wandelafstand van het centrum, sportcomplex, scholen maar ook de natuur zijnde velden en bossen. Deze ideale ligging maakt het plaatje compleet. Vanuit de inkomhal heb je toegang naar het gastentoilet en de woonkamer. Wanneer je de woonkamer binnenkomt, word je overgoten door de gezelligheid van de gebruikte materialen waaronder parket, dimbare verlichting en de aanwezigheid van veel natuurlijke lichtinval. Er werd een boog voorzien naar de keuken dewelke beide ruimtes in interactie brengt met elkaar. Vanuit de keuken is er een open zicht op de aangelegde tuin. Via een schuifraam kan je ook het terras betreden.
De keuken is voorzien van alle toestellen: kookplaat, dampkap, vaatwasser (2022), koelkast, diepvries, oven en een overvloed aan kastruimte. Aanpalend is er een volledig ingerichte wasplaats met ingebouwde kasten en extra toegang naar het terras. Verder ook nog een extra bergruimte waar voorraden bewaard kunnen worden. De ruimte onder de trap is eveneens benut als stockageruimte.
Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers waarvan één met ensuite dressing. De badkamer is voorzien van alle comfort uitgerust met ligbad, ruime douche en lavabo in meubel. Via een zolderluik kom je op de zolder dewelke momenteel gebruikt wordt om te stockeren. Indien gewenst kan deze verder afgewerkt worden. De west georiënteerde tuin is volledig aangelegd, voorzien van tuinverlichting, omheind en heeft verschillende fruitbomen, druivelaar, vlinderstruik, blauwe regen, leibomen… wat het aangenaam maakt om hier te vertoeven. Vooraan is er een automatische poort (code of afstandsbediening) voorzien om het perceel af te sluiten.Achteraan bevindt zich een garage met automatische poort, verlichting en elektriciteit alsook nog een gedeeltelijk overdekte buitenruimte.
Extra’s:
- Volledige kruipkelder
- Elektriciteit conform AREI
- Rolluiken aanwezig- Gunstige EPC-score- Volledig geschilderd (2023)

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 519.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2004
Grond oppervlakte
681 m2
Bewoonbare oppervlakte
182 m2
Referentie
GOAOMPSOR1IC
Makelaar Code
138153
EPC Waarde
223 kWh/m2
EPC Label
C
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
In aanvraag
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
09 Mar 2024
€519.000 / Heylen Vastgoed
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com